Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Albufeira

Faro, Portugal

€ 675.000

Woonoppervlakte 243m2
Perceeloppervlakte 576m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Virtuele rondleiding | Video | HomestagingDeze lichte en volledig omheinde woning, met zwembad, gemakkelijk te onderhouden tuin en carport is gelegen in het hart van Albufeira, op loopafstand van alle voorzieningen zoals supermarkten, winkels, restaurants, bars/nachtleven en slechts 5 minuten. rijden naar zowel het dichtstbijzijnde strand (Oura-strand) als de dichtstbijzijnde golfbaan (Balaia Golf). De vrijstaande villa met 4 slaapkamers en twee verdiepingen bestaat uit:Begane grond: Inkomhal, ingerichte keuken met bijkeuken en toegang tot overdekt terras met barbecue, slaapkamer die momenteel wordt gebruikt als kantoor, grote woon- en eetkamer met open haard, veel natuurlijke lichtinval door alle ramen en openslaande deuren naar de overdekt terras en zwembad, douchekamer, 2 bergingen (1 met aparte buiteningang) en wasruimte met aparte buiteningang.Eerste verdieping: 3 slaapkamers en 2 badkamers (1 en-suite). De hoofdslaapkamer heeft een badkamer en een groot terras dat gedeeld wordt met een andere slaapkamer. De derde slaapkamer heeft een eigen balkon. De gedeelde badkamer heeft een inloopdouche.Het biedt ook zonnepanelen voor elektriciteit, boiler voor waterverwarming, airconditioning en elektrische wandradiatoren in alle kamers.Door zijn ligging perfect voor bewoning of verhuur!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID473129

ID makelaarKP1033

Prijs€ 675.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Albufeira

Land Portugal

Regio Faro

Regio Algarve

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Kaiser Properties

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning