Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Şelale İnşaat

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch

Şelale İnşaat
Şefik Gürpınarlı Sok. No: 1 Daire: 101
09400 Kuşadası/Aydın
Turkije
+90 549 619 61 09
https://waterfall.com.tr/
Standnummer - 6332

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname 2024
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 1998

Medewerkers

Şaban Yazici

Hasan Kirikci

Fehmi Orhan

Bengüzar Öztürk

Over Şelale İnşaat

ŞELALE BOUW VAN VERLEDEN TOT VANDAAG Şelale İnşaat Ltd. Het werd opgericht door Şaban Yazıcı en Ali Kozoğlu. Het is actief in de bouwsector met meer dan 40 jaar ervaring. Ons bedrijf is sinds 1998 actief in Kuşadası. Şelale İnşaat Ltd. Het biedt bouwvastgoed, vastgoedadvies, verkoop en after-salesdiensten met meer dan 300 medewerkers. Alle projecten zijn tussen 1998 en 2021 uitgevoerd. WATERVAL LTD. Het is een van de toonaangevende bouwbedrijven in KUŞADASI, met vele jaren ervaring in de bouwsector, en heeft betrouwbaarheid als principe aangenomen met zijn successen uit het verleden en nauwgezetheid in de levertijden van projecten. Wij bieden milieuvriendelijke, juridisch conforme, veilige, hoogwaardige, functionele en esthetische projecten aan. WATERVAL LTD. Bij elk project dat zij uitvoert, werkt zij met dezelfde nauwgezetheid, zorg en ernst. Of het nu om een ​​groot of klein project gaat, er wordt dus veel belang gehecht aan de locatie van het project. Alle woonruimtes gecreëerd door WATERFALL LTD. Het bevindt zich op de meest bijzondere punten van KUŞADASI op het gebied van transport en prestige. Een ander kenmerk van WATERFALL LTD. De projecten voldoen aan hoge kwaliteitsnormen tot in het kleinste detail en zijn niet alleen uniek qua uiterlijk, maar ook qua materiaal- en toepassingskwaliteit. Wij bieden een wereld waarin architectuur perfect is ontworpen en waar onbeperkte sociale activiteiten bestaan.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Şelale İnşaat

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden