Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Rogoznica

Split-Dalmatië, Kroatië

€ 2.750.000

Woonoppervlakte 614m2
Perceeloppervlakte 760m2
Aantal badkamers 6
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

Gelegen langs de prachtige Adriatische kust van Kroatië, in het pittoreske stadje Rogoznica, staat een luxe villa die mediterrane charme uitstraalt. De villa ligt op de eerste rij, in de directe omgeving van de zee, waardoor u een prachtig uitzicht heeft op de blauwe Adriatische Zee, met de groene Dalmatische heuvels op de achtergrond. Het bestaat uit een souterrain, begane grond en eerste verdieping met een totaal bruto woonoppervlak van 614 m2, gelegen op een perceel grond van 760 m2.

Het souterrain omvat een ruime garage, een loggia, een taverne en een wijnwinkel, een eenkamerappartement, een grote ruimte die opnieuw kan worden ingericht volgens de wensen van de toekomstige eigenaar, en een toilet. Op de begane grond bevindt zich een éénkamerappartement en een groot driekamerappartement verdeeld over twee verdiepingen. Op de eerste verdieping is er een inkomhal, een ruime woonkamer, een keuken uitgerust met moderne apparatuur en voldoende ruimte voor culinaire liefhebbers om hun creativiteit de vrije loop te laten, een badkamer, een wasruimte en een interne trap die naar de tweede verdieping van het appartement.
De tweede verdieping bestaat uit drie slaapkamers met uitgang naar het terras waar u 's ochtends kunt ontspannen met een kopje koffie of' s avonds kunt genieten van de zonsondergang en kunt ontspannen met het geluid van de zeegolven.

Beide eenkamerappartementen hebben een eigen ingang aan de oostzijde van de villa, terwijl het tweelaagse driekamerappartement een hoofdingang aan de noordzijde heeft. De villa beschikt over grote poorten met buitenparkeerplaats voor meerdere auto's aan de noord- en zuidzijde. Deze woning is niet alleen een bestemming voor ontspanning, maar ook een ideaal huis aan zee.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID471879

Prijs€ 2.750.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Parkeerplaats Ja

Garage Ja

Adres

Plaats Rogoznica

Land Kroatië

Regio Split-Dalmatië

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Balkan Vastgoed

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning