Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Split Visoka

Split-Dalmatië, Kroatië

€ 230.000

Woonoppervlakte 52m2
Perceeloppervlakte 52m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

Dit nieuw gebouwde woongebouw is gelegen in een rustig deel van de wijk Visoka.

Met vier appartementen en zes garageplaatsen biedt deze oase haar bewoners een rustige leefruimte. Alle appartementen bieden een prachtig uitzicht op de zee en de omgeving, wat een sfeer van comfort en rust creëert voor het perfecte huis. Op de tweede verdieping bevindt zich Appartement 4, een tweelaags appartement met een totale netto woonoppervlakte van 52 m2, dat zich uitstrekt over de tweede verdieping en de bovenbouw van het gebouw. Appartement 4 bestaat uit de hoofdingang op de tweede verdieping, op welke verdieping zich een kleinere slaapkamer bevindt en een uitgang naar het overdekte terras. Op de bovenverdieping, die te bereiken is via een eigen trap, bevindt zich een woonkamer, keuken/eetkamer/woonkamer, badkamer. De netto woonoppervlakte van 52 m2 is inclusief een onoverdekt terras van bruto 75 m2, d.w.z. gemeten met een coëfficiënt van 0,25 is dit 18,87 m2, wat een uitzonderlijk uitzicht biedt op de zee en de eilanden, en dat ook verschillende mogelijkheden biedt voor de indeling en eventuele vergroting van de woonruimte.

De garageplaats is niet bij de prijs inbegrepen en bedraagt ​​20.000 EUR.

Appartement 1, 72,79 m2 – beschikbaar voor verkoop

Appartement 2, 88,54 m2 – beschikbaar voor verkoop

Appartement 3, 69,24 m2 – beschikbaar voor verkoop

Appartement 4, 52 m2 – beschikbaar voor verkoop

Dit exclusieve woongebouw schittert niet alleen door de combinatie van luxe, functionaliteit en stadsleven, maar laat door zijn zuidwestelijke oriëntatie elk moment doordringen in de zon. De meeste kamers hebben uitzicht op zee, waardoor een oase van licht en inspiratie ontstaat die de bewoners elke dag zal verrijken.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID471875

Prijs€ 230.000

Bouwjaar 2024

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Parkeerplaats Ja

Garage Ja

Adres

Plaats Split Visoka

Land Kroatië

Regio Split-Dalmatië

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Balkan Vastgoed

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning