Bezoek de beurs

25 - 26 Januari 2025 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 21 - 23 maart 2025 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Kastela

Split-Dalmatië, Kroatië

€ 2.750.000

Woonoppervlakte 350m2
Perceeloppervlakte 695m2
Aantal badkamers 6
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

Uitzonderlijke familievilla direct aan zee gelegen, op een van de meest aantrekkelijke locaties in Kaštela. De villa is in 2016 gebouwd met hoogwaardige materialen en wordt volledig gemeubileerd en uitgerust verkocht.

De wijk zelf bestaat uit zeer exclusieve en fraaie, moderne villa’s met zwembaden en op loopafstand bevinden zich alle benodigde voorzieningen voor een zorgeloos en prettig verblijf, evenals een groot deel van het historische erfgoed van de stad Kaštela. De villa is gelegen op een perceel grond van 656 m2 en bestaat uit een souterrain, souterrain, begane grond, eerste verdieping en een begaanbaar dak. Alle verdiepingen behalve de kelder zijn verbonden door een unieke interne trap en er is elektrische vloerverwarming geïnstalleerd In de kelder bevindt zich een technische ruimte, een wasruimte met Miele-apparatuur, een logeerkamer met badkamer, een ruimte voor een fitnessruimte of een andere bestemming naar wens van de nieuwe eigenaar.

Op de begane grond bevindt zich een woonkamer, een keuken, een kleine berging met schoenenkast, een extra berging met een extra koelkast, directe toegang tot de oostelijke garage, die oorspronkelijk bedoeld was voor het stallen van een kleinere boot, en Buiten de begane grond bevindt zich een westerse garage bedoeld voor auto of scooter, of indien nodig voor een ander doel. Ook op de begane grond is er een uitgang naar een mooi terras met tuinmeubelen, een buitengrill en een tuin waar zich ook een prachtig overloopzwembad bevindt met massagestralen, een tegenstroomsysteem en verschillende verlichtingsopties. Vanuit de tuin is er een directe uitgang naar de zee. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, waarvan er twee een eigen badkamer hebben, terwijl de overige twee een gemeenschappelijke badkamer delen. Alle slaapkamers liggen op het zuiden en hebben toegang tot een zuid- of westterras. De tuin is zo aangelegd dat deze, ongeacht de bevolkte buurt, volledige privacy biedt, en er zijn twee elektrische toegangspoorten, aan de oostzijde toegankelijk voor voetgangers, terwijl er aan de westzijde toegang is voor voetgangers en auto's.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID471872

Prijs€ 2.750.000

Bouwjaar 2016

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Plaats Kastela

Land Kroatië

Regio Split-Dalmatië

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Balkan Vastgoed

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning