Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Chalet in Kippel

Zwitserland

€ 725.000

Woonoppervlakte 165m2
Perceeloppervlakte 281m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Ruim chalet met gastenverblijf en twee privé carports, gesitueerd op rustige locatie in het mooie Lötschental.
Benedenverdieping: separaat appartement met eigen entree en interne toegang tot bovenverdiepingen. Entree. Berging. Open hal met garderobe. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Slaapkamer. Woonkamer annex open keuken met eenvoudige keukeninrichting. Via de woonkamer met dubbele openslaande deur naar terras met vrij uitzicht (zuidgericht) op het Lötschental.

1e Verdieping: Entree via achterzijde chalet. Hal met garderobe. Toilet. Berging/ wasruimte. Ruime woonkamer met zithoek en eethoek. Toegang tot groot balkon (deels overdekt) met vrij uitzicht over het Lötschental. Half open keuken met eetbar en eenvoudige keukeninrichting.

2e Verdieping: Overloop. Slaapkamer 1 (achterzijde). Badkamer (achterzijde) met bad, afzonderlijke douchecabine, wastafel en toilet. Slaapkamer 2 (voorzijde) met toegang tot balkon. Slaapkamer 3 met ingebouwde kastenwand en toegang tot balkon.

Bijzonderheden: - groot familie chalet met zelfstandig gastenappartement - bouwjaar ca. 1980 - authentieke afwerking - woonoppervlak ca. 165 m² exclusief terras en balkon - zuid gesitueerd - twee privé carports op enkele passen van het chalet - vrij uitzicht over het Lötschental - Skilift “Lauchernalp Bahnen” in Wiler slechts op 3 minuten rijden - skiën tot 3.000 meter hoogte- autotrein Goppenstein-Kandersteg op 5. Minuten rijden - chalet gelegen op 1.425 meter hoogte.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID471818

Prijs€ 725.000

Bouwjaar 1980

Woningtype Chalet

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Adres Hockenstrasse 46

Postcode 3917

Plaats Kippel

Land Zwitserland

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Smaal Swiss Immo

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning