Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Flaine

Haute Savoie, Frankrijk

€ 255.000

Woonoppervlakte 54m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Op 1.850 meter hoogte, in het Franse Flaine, bevindt zich het 3-kamer appartement T3, geschikt voor 4 tot 6 personen. Dit appartement is voorzien van 2 slaapkamers, 2 badkamers en beschikt tevens over een slaapbank voor twee personen in de woonkamer. Een slaapkamers is uitgerust met éénpersoonsbedden en één slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed. Van de twee badkamers is er één voorzien van een ligbad. Ook is er een separaat toilet aanwezig. In de keuken beschikt u over een koelkast met vriesvak, keramische kookplaat, vaatwasser, oven, magnetron/grill en afzuigkap. Vanaf het royale balkon met zuidelijke ligging heeft u prachtig zicht op de omliggende bergen. Het appartement ligt op de eerst verdieping van gebouw G. U kunt het appartement bereiken met de lift of met de trap. De oppvl. Bedraagt 54m2

De vraagprijs is incl. de inventaris
De vraagprijs is excl BTW en overdrachtsbelasting
De verkoop geschied in overleg met Dormio Investments
De vraagprijs is bespreekbaar met de eigenaar.

De appartementen en chalets op Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif zijn ruim opgezet. Vanuit alle accommodaties heeft u een adembenemend uitzicht over de bergmassieven en het centrum van Flaine. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien voor een heerlijke vakantie in de Franse Alpen. Verder beschikt het resort over een uitgebreid aanbod faciliteiten voor de optimale vakantiebeleving. In het restaurant geniet u van heerlijke maaltijden én een panoramisch uitzicht. Nog even borrelen na een lange dag? De bar op het resort is de perfecte plek om uw dag af te sluiten. Voor ultieme ontspanning kunt u terecht bij de sauna, het stoombad en de whirlpool. Of neem een duik in het verwarmde binnenzwembad met uitzicht over de bergmassieven. Daarnaast vindt u op het resort een vestiging van Sport2000 waar u alles kunt huren voor uw wintersportvakantie en kunt u deze spullen kwijt in de skilockers. Uw skischoenen kunt u aan het einde van de dag ophangen op de skischoenverwarming.

In Flaine en haar omgeving is ongekend veel te doen en te beleven. In de winter geniet u van maar liefst 266 kilometer pisteplezier in skigebied Le Grand Massif. Het is een sneeuwzeker skigebied door de geografische ligging in de Voor-Alpen met de Mont Blanc als buffer. Niet alleen skiën en snowboarden behoren tot de mogelijkheden in dit gebied, u kunt ook een ritje maken met de ijsquad of de sneeuwscooter en zelfs paragliden. Ook in de zomer is er meer dan genoeg te beleven in Flaine. Zo zit er in het centrum van Flaine onder andere een bioscoop en een bowlingbaan en kunt u hier prima vertoeven op één van terrasjes. In de omgeving zijn er meerdere mogelijkheden om ook in de zomer de hoogte in te gaan. Zo kunt u onder andere de gondel nemen naar Grandes Platières waar u geniet van een adembenemend 360° uitzicht over de Mont Blanc, de Aravis, de Belledonne en de Jura. Vanuit hier is het een klein stukje wandelen naar het mooie kalksteenplateau Desert de Platé. Blijft u liever met beide benen op de grond? Ook golfen, fietsen, winkelen en een bezoekje aan het Zwitserse Genève behoren tot de eindeloze mogelijkheden.

De vakantiewoning wordt verhuurd door Dormio Resorts & Hotels. Deze professionele verhuurorganisatie is onderdeel van Dormio Group, een full-service partner die gespecialiseerd is in de ontwikkeling, verkoop, verhuur, beheer en exploitatie van resorts en hotels in het luxe segment. Met meer dan 20 jaar ervaring levert een vakantiewoning bij Dormio u een bewezen rendement op. U kunt zelf ook uitgebreid gebruik maken van de vakantiewoning zodat u zelf ook kunt genieten van de bijzondere omgeving en mooie momenten met bijvoorbeeld uw familie en vrienden.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID471346

Prijs€ 255.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Jacuzzi Ja

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Sauna Ja

Garage Ja

Adres

Adres Rte-de flaine

Postcode 74300

Plaats Flaine

Land Frankrijk

Regio Haute Savoie

Aangeboden door:

harrie Nat

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning