Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Fontein Curacao

Curaçao

€ 406.312

Woonoppervlakte 490m2
Perceeloppervlakte 490m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Deze woning biedt 3 slaapkamers, 2 moderne badkamers, een stijlvolle keuken en een handige berging. Buiten vind je een wasruimte, een ruime veranda en een prachtig zwembad omgeven door tropische planten.Met een perceel van 490 m² in eigendom, bedraagt de verplichte bijdrage aan de Vereniging van Eigenaars slechts ANG. 150,- per maand.De vraagprijs voor deze woning is €375.000 (euro), excl. inboedel. De eigenaren zijn echter bereid bijna alle inboedel te verkopen.Bovendien staat deze woning bekend om zijn succesvolle vakantieverhuur. Met geplande boekingen voor het komende jaar, zul je direct na aankoop inkomsten uit verhuur ontvangen.In 2022 bedroeg de bezettingsgraad 75% (deels door corona) en in 2023 bijna 84%.Op Villapark Fontein is permanente bewoning ook toegestaan.De woning is uitermate geschikt voor duikers vanwege een buitenwatervoorziening waar je je duikuitrusting kunt schoonmaken en een droogplek voor de spullen.Voor de exacte cijfers en meer informatie, neem gerust contact met mij op.Huis nr.: hs2795br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID471031

ID makelaar2795

Prijs€ 406.312

Bouwjaar 2018

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Fontein Curacao

Land Curaçao

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning