Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Jan Thiel Curacao

Curaçao

€ 491.573

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Het CBW366-project in Jan Thiel bestaat uit in totaal 16 luxe vakantieverhuurappartementen met 2 slaapkamers, inclusief dit appartement. Voltooid in 2023, biedt elk appartement een luxe en moderne afwerking en toegang tot een gemeenschappelijk zwembad, bedoeld voor de luxe vakantieverhuurmarkt.Wat deze investering onderscheidt, is niet alleen de aantrekkelijkheid van deze dit appartement maar de collectieve sterkte van het gehele project. Met 15 andere vakantieverhuurobjecten in het project wordt de interesse in deze appartementen verhoogd, wat de potentie voor consistente huurinkomsten vergroot. Dit appartement heeft consequent aanzienlijke inkomsten gegenereerd in de afgelopen maanden.De locatie van het project nabij Jan Thiel Beach is een groot voordeel. De nabijheid tot een van de topstranden van het gebied en verschillende toeristische 'hot spots' verhoogt de aantrekkelijkheid voor vakantiegangers.Voor investeerders betekent dit een solide kans in een gewilde vakantiebestemming. De combinatie van moderne woonruimtes, een toplocatie en de aantrekkingskracht van Jan Thiels levendige toeristenscène positioneert het CBW366-project als een slimme keuze voor diegenen die willen investeren in de vakantieverhuurmarkt.Huis nr.: hs2779br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in NAF.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID471026

ID makelaar2779

Prijs€ 491.573

Bouwjaar 2023

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning