Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Blue Bay Golf & Beach Resort Curacao

Curaçao

€ 970.000

Woonoppervlakte 1123m2
Perceeloppervlakte 1.123m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Als je binnenkomt via de overdekte garage voor 2 auto's heb je directe toegang tot de ruime woonkamer. De open keuken is een genot voor de kok, met voldoende ruimte en moderne voorzieningen voor culinaire liefhebbers. Het interieur van de villa sluit naadloos aan op de prachtige buitenkant, waardoor een harmonieuze leefruimte ontstaat.De hoofdslaapkamer is een sereen verblijf met een en-suite badkamer en een ruime inloopkast. De overige drie slaapkamers bieden voldoende ruimte voor familie en gasten.Als je naar buiten loopt ervaar je het toppunt van Caribisch leven. Het privézwembad nodigt je uit om te ontspannen onder de zon, terwijl de uitgestrekte tuin een schilderachtige achtergrond creëert voor bijeenkomsten en activiteiten in de buitenlucht. Geniet van het adembenemende tropische uitzicht vanaf de winderige veranda, de perfecte plek om 's ochtends aan je koffie te drinken of 's avonds van een cocktail te genieten.De prijs omvat keukenapparatuur en airconditioning voor alle vier slaapkamers!Deze villa is niet zomaar een huis; het is een levensstijl. Van het elegante ontwerp tot de rustige omgeving, elk detail is zorgvuldig gekozen om je woonervaring te verbeteren. Of je nu een golfliefhebber, een strandliefhebber of gewoon op zoek naar een luxe retraite bent, deze woning biedt het allemaal.Mis de kans niet om deze villa de jouwe te noemen - een toevluchtsoord waar luxe en de schoonheid van het Caribisch gebied elkaar ontmoeten. Plan vandaag nog uw bezichtiging en maak de Blue Bay levensstijl de uwe!Huis nr.: hs2732br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID471014

ID makelaar2732

Prijs€ 970.000

Bouwjaar 2024

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning