Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Toni Kunchi Curacao

Curaçao

€ 783.707

Woonoppervlakte 1020m2
Perceeloppervlakte 1.020m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Indeling:De woning heeft drie slaapkamers en drie badkamers, een ruime woonkamer, een mooie keuken, een ruim terras en een prachtige tuin.Daarnaast is er een gastenverblijf/appartement met één slaapkamer en één badkamer.In overweging van privacyoverwegingen presenteren wij geen foto's van het interieur.Bij interesse staan wij echter tot uw beschikking om deze foto's persoonlijk naar u te versturen.Uiteraard is het mogelijk om een fysieke of online bezichtiging te regelen.Geniet van het comfort van centrale airconditioning in deze prachtige woning, waar veel gebruik is gemaakt van natuursteen voor een tijdloze uitstraling.Met voldoende ruimte beschikbaar, is er zelfs de mogelijkheid om een zwembad te plaatsen.De woning en de tuin zijn perfect onderhouden, waardoor het direct bewoonbaar is zonder zorgen over renovaties. Daarnaast biedt de inpandige garage handige parkeermogelijkheden, waardoor het gemak van deze woning nog verder wordt versterkt. Ontdek het comfort en de luxe die deze woning te bieden heeft.Deze unieke woning is momenteel verhuurd, maar biedt een geweldige kans voor investeerders of toekomstige eigenaren die op zoek zijn naar een stijlvolle en goed uitgeruste woning.Bij de verkoop van de woning is het uitgangspunt dat de huidige huurders vertrekken. Echter, in overleg bestaat de mogelijkheid dat zij aanblijven.Neem contact met ons op voor meer informatie over deze prachtige kans!Huis nr.: hs2712br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in NAF.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID471007

ID makelaar2712

Prijs€ 783.707

Bouwjaar 0

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Toni Kunchi Curacao

Land Curaçao

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning