Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Barber

Curaçao

€ 262.359

Woonoppervlakte 615m2
Perceeloppervlakte 615m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Bij binnenkomst vind je een leuke en gezellige voorporch die leidt naar de hoofdingang. Hier kom je direct in de ruime woonkamer en aansluitend de keuken. Direct rechts vind je de gang naar alle slaapkamers, de badkamer en ook de trap naar de hoofdslaapkamer en badkamer bevinden zich op de bovenste verdieping en hebben ook een mooi balkon waar je een prachtig land- en zeezicht hebt. De woning heeft in totaal 4 slaapkamers en daarnaast 1 kamer die als inloopkast wordt gebruikt die ook nog een extra slaapkamer zou kunnen worden.Via het woongedeelte en de keuken, vind je openslaande deuren naar de achterkant van het huis waar je de wasruimte en garage vindt. Het huis is volledig omheind en betegeld. Voor meer informatie, aarzel niet om contact op te nemen met de listing agent!Huisnr.: hs2692br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in NAF.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID470997

ID makelaar2692

Prijs€ 262.359

Bouwjaar 1999

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Barber

Land Curaçao

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning