Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Banda Ariba Curacao

Curaçao

€ 303.764

Woonoppervlakte 499m2
Perceeloppervlakte 499m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Deze moderne twee-onder-één-kap woning biedt heel veel ruimte zowel in de woning als daarbuiten. Doordat de twee woningen tegen elkaar gebouwd worden blijft er veel ruimte over voor een royale tuin.De woning heeft een heel goed ontworpen indeling waardoor de woonkamer omgeven wordt door terrassen. Wanneer je de schuifpuien van de woonkamer open schuift wordt de woonruimte binnen en buiten samen één. Elk van de drie slaapkamers beschikt over een eigen badkamer, wat veel comfort en privacy biedt. Er is een ruime bijkeuken dichtbij de keuken met ruimte voor een wasmachine/droger en bijvoorbeeld een extra koelkast.De woning wordt geleverd inclusief een dubbele carport en inclusief zonnepanelen op het dak. Een eigen zwembad is mogelijk tegen een meerprijs.Duurzaamheid is belangrijk in dit resort :br />br />uitstekende wifi zowel in de woningen als daarbuitenbr />de veilige shutter ramen kunnen open blijven staan voor ventilatie zelfs als je niet thuis bentbr />woningen zijn goed geïsoleerd en op de wind gebouwd zodat er sprake is van energiebesparingbr />brede dak overstekken beschermen tegen de zon zodat de woning lekker koel blijftbr />alle woningen maar ook de straatverlichting worden voorzien van zonnepanelenbr />grijs water van de woningen wordt gezuiverd en opnieuw gebruiktbr />br />Informatie over vrijstaande woningen op dit resort vindt u op de project pagina.Bent u geïnteresseerd in deze prachtige nieuwbouwwoning? Stuur ons een korte mail met uw naam, adres en telefoonnummer.Met plezier sturen wij u een uitgebreide verkoop brochure met daarin de diverse woning types met plattegronden, prijslijsten en verdere informatie. Ook sturen we de link naar een 'virtual tour' waarmee u online door de woningen kunt lopen om zo een goede indruk te krijgen.In een bijzonder nieuw project zoals dit worden de grootste kavels en de allermooiste en best gelegen woningen altijd als eerste verkocht, dus wacht niet en neem vandaag nog contact op!br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in NAF.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID470995

ID makelaar2684

Prijs€ 303.764

Bouwjaar 2023

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Banda Ariba Curacao

Land Curaçao

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning