Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Cas Abou Resort Curacao

Curaçao

€ 1.657.303

Woonoppervlakte 3205m2
Perceeloppervlakte 3.205m2
Aantal badkamers 16
Aantal slaapkamers 16

Omschrijving

De vakantiewoningen zijn goed gebouwd op de wind en hebben allen 2 slaapkamers, 2 badkamers en ook 2 porches. Het resort is ruim opgezet, waardoor u bij elke woning ook van uw privacy kunt genieten. Vanaf elke woning heeft u tevens werkelijk een prachtig uitzicht. De paden tussen de woningen zijn zeer goed en elke woning heeft voldoende ruimte om de auto bij te parkeren. Er is een deepwell en een drip systeem aanwezig waardoor de bloemen, planten en aanwezig bomen mooi in bloei staan. In het midden van het resort bevindt zicht een ruim pooldeck met een klein zwembad om lekker in af te kunnen koelen. Mocht u toch de zee prefereren dan is Cas Abou Beach letterlijk om de hoek. Ook met mogelijke uitbreiding van kavels.Bent u geïnteresseerd, heeft u vragen en/of wilt u een bezichtiging plannen? Neem dan snel contact op met de listing agent!br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in NAF.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID470992

ID makelaar2677

Prijs€ 1.657.303

Bouwjaar 0

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning