Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Vista Royal / Jan Thiel Curacao

Curaçao

€ 1.150.000

Woonoppervlakte 881m2
Perceeloppervlakte 881m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Wanneer u de villa binnenstapt, wordt u begroet door een gevoel van ruimte en luxe. De begane grond beschikt over een ruime hoofdslaapkamer met uitzicht over het zwembad en twee royale slaapkamers die voldoende ruimte bieden voor familie en gasten. Er zijn ook twee elegante badkamers op de begane grond en er bevindt zich een gastentoilet.De trap naar de eerste verdieping komt uit bij de keuken en de eetkamer en verderop tref je de woonkamer aan, perfect voor ontspanning. De open keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur en er bevindt zich daarnaast een ruime provisiekast. Stap daarnaast op de porch aan de voor- en achterkant, waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht op zee en de zachte zeebries.De buitenruimte is eveneens luxe, met een groot zwembad en een uitgestrekt pooldeck om te zonnebaden en om ontspannen te loungen. De steentjes rondom het zwembad zijn van travertine, hierdoor blijven de stenen koel ondanks de hete temperaturen van Curacao. Voor degenen die op zoek zijn naar schaduw en een plek om gasten te ontvangen, biedt de ruime palapa met ruimte voor een buitenkeuken het perfecte toevluchtsoord.Het aparte gastenverblijf beschikt daarnaast over een eigen woonkamer, een slaapkamer, badkamer en keuken en hier voelen uw bezoekers zich dan ook meteen thuis. Bovendien biedt de carport aan de voorzijde van het pand voldoende ruimte voor twee auto's en zorgt de elektrische poort voor een naadloze en veilige toegang tot de kavel. De volledige kavel is tevens ommuurd en Jan Thiel Security patrouilleert in het gebied en zorgt voor een veilige en gezinsvriendelijke woonomgeving.De wijk Vista Royal is uitermate geschikt voor vakantieverhuur, en woningen in de wijk kunnen een sterk rendement op de investering verdienen door middel van vakantieverhuur en de verwachte stijgende waarde van het onroerend goed in de komende jaren.De wijk Vista Royal van Jan Thiel biedt daarnaast op loopafstand een scala aan voorzieningen, waaronder beach-clubs, restaurants, winkels, een sportschool, een supermarkt en watersport-faciliteiten.ContactMis deze zeldzame kans niet om een stukje paradijs te bezitten. Plan vandaag nog een bezichtiging in met de RE/MAX BonBini makelaar en laat u betoveren door deze bijzondere Vista Royal villa met allure!Huis nr.: hs2664br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID470986

ID makelaar2664

Prijs€ 1.150.000

Bouwjaar 2018

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning