Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Cas Grandi Curacao

Curaçao

€ 646.067

Woonoppervlakte 1236m2
Perceeloppervlakte 1.236m2
Aantal badkamers 5
Aantal slaapkamers 9

Omschrijving

Het eerste woongedeelte heeft vier ruime slaapkamers en twee goed uitgeruste badkamers, waar de bewoners zich in alle rust en comfort kunnen terugtrekken. De slaapkamers zijn zorgvuldig ontworpen met veel natuurlijke lichtinval en smaakvol meubilair, waardoor een rustige sfeer ontstaat. De badkamers stralen elegantie uit en bieden moderne armaturen en afwerkingen voor uw gemak.Als u zich in het tweede woongedeelte waagt, ontdekt u maar liefst vijf slaapkamers en drie badkamers, die nog meer ruimte bieden voor ontspanning en verjonging. Elke slaapkamer in dit deel van het huis is ontworpen met uw comfort in gedachten en biedt een serene oase om te ontspannen na een lange dag. De extra badkamers verhogen het gemak en de privacy voor iedereen in uw huishouden.Beide woongedeeltes bieden een privézwembad, waar u kunt genieten van een verfrissende duik en kunt genieten van de warme Caribische zon. Of u er nu voor kiest om gasten te ontvangen of gewoon te genieten van de rust van uw omgeving, deze zwembaden zijn een oase van ontspanning en luxe.Genesteld in de gewilde wijk Cas Grandi, biedt dit huis een vredige levensstijl. De buurt staat bekend om zijn rust, veiligheid en nabijheid van de mooie bezienswaardigheden van het eiland, prachtige stranden en voorzieningen.Geniet van de grootsheid van dit opmerkelijke huis met twee ruime leefruimtes, elk met hun eigen privézwembad. Omarm de luxe van privacy en veelzijdigheid voor een uitzonderlijke woonervaring.Deze woning is uitermate geschikt voor korte termijn/vakantieverhuur aan toeristen, en biedt de mogelijkheid voor een sterk rendement op de investering! Een overzicht van de verhuur inkomsten zijn op aanvraag verkrijgbaar.ContactBent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over de woning? Neem dan nu contact op met de listing agents Nick Vervoord en Ricardo Egberts!Huis nr.: hs2653br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in NAF.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID470983

ID makelaar2653

Prijs€ 646.067

Bouwjaar 0

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning