Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Blue Bay Golf & Beach Resort Curacao

Curaçao

€ 785.537

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Bij het betreden van deze elegante woning wordt u verwelkomd door een royaal formaat woonkamer van ongeveer 80 m2. De woonkamer maakt indruk met zijn hoge zichtbare plafonds. Schuifdeuren leiden naar een overdekte veranda, die u een idyllisch uitzichtpunt biedt om van het golfbaanpanorama te genieten. Grenzend aan de veranda vindt u het zwembad, dat een verfrissende plek biedt om af te koelen en te ontspannen.De keuken is versierd met lichtgekleurde kasten en een strak zwart aanrechtblad, wat een gevoel van eigentijdse stijl uitstraalt. Het is volledig uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder een elektrisch fornuis, oven, dubbele spoelbak en vaatwasser. Grenzend aan de keuken vindt u een goed geproportioneerde bijkeuken, met aansluitingen voor een wasmachine/droger en een eigen ingang.De hoofdslaapkamer kijkt uit over de golfbaan en beschikt over een ruime inloopkast voor al uw opslagbehoeften. Een luxe en-suite badkamer vergezelt deze elegante suite, voorzien van een inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. Slaapkamer nummer 2 en 3 delen een goed ingerichte badkamer, compleet met een inloopdouche, toilet en wastafel.Een externe trap biedt toegang tot het lagere niveau van de woning, waar een zelfstandig appartement op u wacht. Het appartement toont een gezellige woonkamer met deuren die uitkomen op een charmant zitgedeelte. De kitchenette is doordacht uitgerust met een kleine koelkast, gootsteen en kookplaat, wat zorgt voor het gemak van een aparte leefruimte. Een ruime slaapkamer (slaapkamer nummer 4) met eigen badkamer completeert dit heerlijke appartement, waardoor het perfect is voor zowel permanente bewoning als gastenverblijf.Genesteld op een ruim perceel van 1.410 m2, beschikt de woning over een handige carport waar comfortabel twee grote voertuigen kunnen worden geparkeerd. De tuin is onderhoudsarm en een watersysteem zorgt voor moeiteloos onderhoud. Alle slaapkamers zijn uitgerust met airconditioning, waardoor een comfortabele leefomgeving gedurende het hele jaar gewaarborgd is.ContactHeb je interesse of wil je meer weten over deze woning? Neem vandaag nog contact op met Nathalie.Huis nr.: hs2652br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID470982

ID makelaar2652

Prijs€ 785.537

Bouwjaar 2013

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning