Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Blue Bay Golf & Beach Resort Curacao

Curaçao

€ 898.876

Woonoppervlakte 1082m2
Perceeloppervlakte 1.082m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Graag presenteren wij hierbij deze prachtige nieuwbouw villa op Blue Bay Resort. De villa staat op een hoog gelegen kavel op de D-sectie en heeft prachtig uitzicht over het resort en een eigen zwembad bovendien.Bij binnenkomst van de woning aan de rechterkant komt u gelijk in de prachtige open keuken met een groot kookeiland. Deze is van alle gemakken voorzien. Er is voldoende ruimte voor een eettafel. Vanuit de keuken loopt u de woonkamer in met veel leefruimte.Verder heeft het huis 3 slaapkamers en 3,5 badkamers. Wanneer u door de gang helemaal naar achter loopt komt u uit bij de master bedroom met een eigen ruime badkamer en inloopkast. De openslaande deuren geven toegang naar buiten en het uitzicht over het resort.De andere 2 slaapkamers zijn identiek aan elkaar en hebben elk een eigen luxe badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. In de centrale gang bevindt zich een gasten toilet en een aparte bergruimte, perfect voor de wasmachine en droger.De schuifdeuren vanuit de keuken naar het terras zorgen ervoor dat er één grote open leefruimte ontstaat. Buiten kunt u genieten op het overdekte terras met uitzicht op het privé zwembad. Naast de weg ligt het verlichte en verharde parkeerterrein waar u meerdere auto’s kunt parkeren, vanaf hier loopt u met een trap naar de woning.De villa ligt hoog en goed op de wind met een prachtig uitzicht over het resort.Dit nieuwbouwproject wordt nog gebouwd en de oplevering zal naar verwachting in de tweede helft van 2024 plaatsvinden.De villa wordt geleverd inclusief zwembad maar zonder tuinaanleg.We hebben 2 video's die een goede indruk van de woning geven. Klik hier voor de eerste virtuele video en hier voor de tweede! Interesse? Dit is een unieke mogelijkheid om een vrijstaande villa op Blue Bay Resort te kopen. Bel vandaag nog de listing agent voor meer informatie!Huis nr.: hs2487br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in NAF.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID470979

ID makelaar2487

Prijs€ 898.876

Bouwjaar 2024

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning