Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Gelse

Hongarije

€ 154.999

Woonoppervlakte 70m2
Perceeloppervlakte 902m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

p>De woning is in 2015 met Zwitserse precisie gerenoveerd. Alles netjes voor elkaar. Het is geïsoleerd, dak is opnieuw gelegd, nieuwe ramen met horren en automatische rolluiken. Het gehele huis is voorzien van granieten tegels./p>p>De woning biedt u de hal, de woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Via een aparte ingang is de wasruimte bereikbaar./p>p>Het perceel is 902 m2 groot en daar een fraaie tuin, een berging en garage. Het perceel is toegankelijk door middel van een elektrische poort./p>p>Water, elektra en gas zijn aanwezig. Er is een water ontkalking geïnstalleerd. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt met gasconvectors, houtkachel en elektrische panelen verwarmd. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem./p>p>De woning is gelegen aan een rustige zijstraat in Gelse. In Gelse wonen een 1.100 inwoners en u kunt er prima de dagelijkse boodschappen doen. Gelse is rustig, goed onderhouden, heeft een goede infrastructuur en is vanwege de ligging een populaire nederzetting. Er is een school, een kleuterschool, een crèche, een postkantoor, een supermarkt en een dokterspraktijk. Thermaal meer Hévíz op 30 km, de Keszthely en het Balaton op een 30 km en aan de andere kant de stad Nagykanizsa op15 km./p>p>Tip-top huis waar u geen werk aan heeft.!!/p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID470974

ID makelaar2207

Prijs€ 154.999

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Gelse

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning