Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Meganisi

Ionische Eilanden, Griekenland

€ 369.500

Woonoppervlakte 70m2
Perceeloppervlakte 742m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

BeschrijvingDeze prachtige villa ligt op het eiland Meganisi, wat kosmopolitisch is en toch ver verwijderd van het massatoerisme. De villa heeft een prachtig vrij uitzicht op de Ionische Zee, het eiland Kalamos en de westkust van het Griekse vasteland.Ontwikkeld op een perceel van 4000 m², samen met drie andere villa's, heeft de woning van 70 m² het exclusieve gebruik van 830 m² verharde en aangelegde tuinen met een privézwembad van 8 x 3.50 m. Het privézwembad is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, omdat de toegang tot het zwembad terrein beperkt is door een hek.De villa beschikt over een ruime woonkamer met aangrenzende keuken en een houtkachel, twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en een tweede met twee eenpersoonsbedden. Verder zijn er twee badkamers met douche, wastafel en toilet, evenals twee kleine zolderruimtes die bereikbaar zijn met trapladders. Het wordt gemeubileerd verkocht en is uitgerust met alle moderne voorzieningen.VerhuurmogelijkhedenDit pand ligt in een kosmopolitische bestemming die populair is bij zeilfanaten van over de hele wereld en heeft een zeer sterk verhuurpotentieel.LocatieMet meer dan 20 inhammen alleen al aan de noordoostkust is Meganisi een paradijs voor zeilers en yachteigenaren. Het biedt prachtige ankerplaatsen, evenals kade- en pontonruimte in de havens van Post Spilia en Vathi, en in de nieuwe Odysseas Marina met 68 slaapplaatsen. Een paradijs voor hen die de Ionische kust ter water willen verkennen. Meganisi heeft verder uitstekende restaurants, vistavernes in Vathi en Spartochori, en vele stranden, sommige bereikbaar met de auto, maar de meeste per boot. De nabijheid van het eiland Lefkada (of Lefkas), en frequente veerbootverbindingen naar Nidri, betekenen dat Meganisi kan fungeren als uitvalsbasis voor het verkennen van Lefkada en de westelijke kustlijn van Centraal Griekenland.AfstandenLimonari Strand: 2 kmVathi: 2.1 kmFaros - Fanari: 3.8 kmGrot Papanikolis: 9 kmSpartochori (haven): 4.3 kmJachtclub Odysseas Marina: 2.9 kmKapel van Agios Ioannis: 5.8 km

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID470294

ID makelaar259775

Prijs€ 369.500

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Meganisi

Land Griekenland

Regio Ionische Eilanden

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Elxis Greek Real Estate Services

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning