Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Krevvatas, Viannos

Kreta, Griekenland

€ 295.000

Woonoppervlakte 119m2
Perceeloppervlakte 317m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Dit prachtige huis heeft in 2019 een volledige renovatie ondergaan, waarbij zowel de elektrische als sanitaire systemen zijn geüpgraded, en er zijn nieuwe PVC-deuren en -ramen geplaatst. Het interieur is compleet vernieuwd, waardoor het pand van 119 m² op een perceel van 317 m² is getransformeerd in een moderne oase. Het huis beschikt over een prachtig ingerichte keuken, een open woonkamer die leidt naar een charmante zithoek en tuin, een ruime slaapkamer en een royale badkamer. Daarnaast is er een aparte gastenslaapkamer met een en-suite badkamer. Twee airconditioningunits en een kachel zorgen voor efficiënte verwarming en koeling door het hele huis. Buiten biedt de tuin een heerlijke zithoek met gedeeltelijk uitzicht op de zee en de bergen/bos. Een externe trap leidt naar het dak en biedt een adembenemend 360 graden uitzicht op de zee, de bergen en het dorp.Dit huis combineert modern comfort met een idyllische ligging en is perfect voor wie op zoek is naar een luxe en serene woonomgeving.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID468988

ID makelaar1802

Prijs€ 295.000

Bouwjaar 0

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Krevvatas, Viannos

Land Griekenland

Regio Kreta

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Creta Houses

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning