Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Landal Klein Oisterwijk

Noord-Brabant, Nederland

€ 234.500 - € 379.500

Landal Klein Oisterwijk

  • Vrijstaande luxe lodges op ruime kavels (eigen grond) in het groen

  • Exclusieve verhuur door Landal GreenParks, met als doel een mooi netto rendement

  • Verhuur verplicht, i.c.m. eigen gebruik (5 weken per jaar, waarvan 2 in het hoogseizoen)

Landal Klein Oisterwijk is met recht een pareltje te noemen. Het park is op een natuurlijke wijze ingepast in een uniek en verrassend landschap met prachtige bossen, vennen en heidevelden. En dit park gaat alleen nog maar meer schitteren door de nieuwe plannen! In de komende jaren worden er circa 324 nieuwe, duurzame en luxe vakantielodges gerealiseerd, inclusief een eigentijds nieuw centrumgebouw met vele faciliteiten.

Herontwikkeling – fase 2
In 2023 zijn er in de eerste fase maar liefst 40 gloednieuwe lodges opgeleverd en in de verhuur gegaan. Sinds maart focussen we ons op de tweede fase. Toen zijn we gestart met de verkoop van diverse compleet nieuwe woningtypen. De nieuwe 4-, 6- en 8-persoons woningen kenmerken zich niet alleen door hun unieke uitstraling en hun eigentijdse interieur met veel comfort en luxe, maar ook door verschillende extra’s zoals in- en outdoor wellness, plungepool en buitenkeuken met BBQ.

Klaar voor nu en de toekomst
Landal Klein Oisterwijk bevindt zich in een bosrijke omgeving. Het is van groot belang om hier zuinig en verantwoord mee om te gaan. Op het huidige park is al veel geïnvesteerd om dit landschap te behouden maar ook te versterken. Dit heeft ertoe geleid dat Klein Oisterwijk in het bezit is van het Green Key certificaat. Op het park wordt ook bewust omgegaan met energie en water. Zo heeft het park een eigen zonnepanelenpark, waarmee de centrale voorzieningen worden voorzien van stroom. Het regenwater wordt opgevangen in de rijkelijk aanwezige vennetjes en beekjes. In de nieuwe ontwikkelingen wordt ook voorzien in de behoefte aan elektrische laadpalen en oplaadpunten voor e-bikes.

Verhuur en eigen gebruik
De vakantielodges op Klein Oisterwijk worden enkel aangeboden als beleggingsobject. Landal GreenParks gaat de exclusieve verhuur voor Klein Oisterwijk verzorgen. De focus van Landal ligt op het jaarrond verhuren van alle vakantielodges, met als doel om voor de belegger een zo’n aantrekkelijk mogelijk netto rendement te kunnen bieden. Er is wel een beperkte mogelijkheid (5 weken per jaar, waarvan 2 in het hoogseizoen) om zelf gebruik te maken van de investering.

Gegevens

Project ID468699

Prijs€ 234.500 - € 379.500

Aantal units 40

Woonoppervlakte 52 - 90m2

Perceeloppervlakte 200 - 502m2


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Adres Landal Klein Oisterwijk, Oirschotsebaan 6

Postcode 5062TE

Plaats Oisterwijk

Land Nederland

Regio Noord-Brabant

Aangeboden door:

Vakantiemakelaar

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project