Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Grupo Platinum Estates

Grupo Platinum Estates
C/ Mar Rabiosa 1
04648 San Juan de Los Terreros, Almería
Spanje
+34 666 68 72 51
https://www.grupoplatinum.com

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers 11
Ondernemingsnummer / KVK: +34 950 466 112
Bedrijfsvorm SL
Eerste beursdeelname 2024
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 2010

Medewerkers

Over Grupo Platinum Estates

Bij Grupo Platinum Estates staan onze klanten centraal. Caroline richtte het bedrijf op nadat ze zelf een pand had gekocht en een behoefte zag aan een klantgerichte aanpak in de vastgoedmarkt. Wij bieden een brede selectie van eigendommen uit diverse bronnen langs de kustlijn van Murcia, Almería, Alicante en Málaga. We begeleiden klanten bij elke stap van het koopproces en maken hun leven zo eenvoudig mogelijk. Ook helpen we met financieringsmogelijkheden, zodat de droom van een woning in Spanje bereikbaar wordt. Als inwoners van Spanje genieten we van de omgeving, levensstijl en cultuur, en delen dit graag met onze klanten. Caroline heeft een team van gepassioneerde professionals opgebouwd die zich volledig inzetten voor onze klanten. Of het nu gaat om een permanente woning of een vastgoedbelegging, wij staan klaar om te helpen. Onze inzet is erkend met de titels 'Most Trusted Real Estate Agency 2018 – Zuidoost-Spanje' en 'Award for Excellence in Property Finance Solutions 2018' bij de Iberian Business Awards. We zijn trots lid te zijn van de Association of International Property Professionals (AIPP).

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Grupo Platinum Estates

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden