Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Nazaré

Leiria, Portugal

Vanaf € 500.000

Woonoppervlakte 280m2
Perceeloppervlakte 1.200m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Ontdek de luxe van goed wonen in deze indrukwekkende villa met 4 slaapkamers, momenteel in aanbouw en perfect gelegen op een ruim perceel van 1200 m2. Met een eigentijds en elegant ontwerp biedt deze woning de ideale balans tussen comfort en verfijning, met een strategische ligging dicht bij steden en op enkele minuten van de charmantste stranden. Bij binnenkomst in de lichte hal valt meteen de slimme scheiding op tussen sociale en privéruimtes, ontworpen om privacy en functionaliteit te maximaliseren. Grote ramen in het hele huis garanderen een overvloed aan natuurlijk licht en bieden een panoramisch uitzicht over een prachtige privétuin, die van oost naar west zonlicht ontvangt en een serene en uitnodigende omgeving creëert. Deze woning heeft vier ruime slaapkamers, waaronder een luxe suite met een grote inloopkast en een moderne, functionele badkamer. Daarnaast zijn er suites met twee slaapkamers met ingebouwde kasten en toegang tot een badkamer. Een extra slaapkamer, geïntegreerd in de woonkamer, biedt flexibiliteit om naar wens te gebruiken. De keuken is een echte demonstratie van moderniteit en functionaliteit, volledig uitgerust met de modernste apparatuur, waaronder een inductiekookplaat, oven, afzuigkap, geïntegreerde koelkast en vaatwasser. Naast de keuze voor hoogwaardige materialen bevat het huis details die de bouwstandaard verhogen, zoals aluminium kozijnen met dubbele beglazing, automatische poorten en een efficiënt zonneboilersysteem met twee zonnepanelen. en een thermische accumulator van 300 liter. Ideaal gelegen in de buurt van vele bezienswaardigheden: 7 km van Marinha Grande 8 km van het strand Paredes da Vitória 9 km van de toegang tot de snelweg A8 14 km van Nazaré 19 km van Leiria 125 km van Lissabon Dit pand is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een luxe toevluchtsoord met gemakkelijke toegang tot stedelijke voorzieningen en de natuurlijke schoonheid van de regio. Kom wonen waar comfort en elegantie elkaar ontmoeten in elk detail. Neem nu contact met ons op voor meer informatie!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID464575

PrijsVanaf € 500.000

Bouwjaar 2024

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Garage Ja

Adres

Plaats Nazaré

Land Portugal

Regio Leiria

Regio Silver Coast

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ASAS & ASTROS, LDA

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning