Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Vieira De Leiria

Leiria, Portugal

€ 785.000

Woonoppervlakte 489m2
Perceeloppervlakte 5.580m2
Aantal badkamers 5
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

Kom en ontdek je droomhuis, versmolten in een landelijke en strandomgeving, op slechts 2 minuten van het prachtige strand van Vieira de Leiria. Deze buitengewone woning combineert de rust en veiligheid van een woonomgeving met de grootst mogelijke luxe en comfort in elk detail.

Met 5 slaapkamers, allemaal met lichte balkons, waaronder een suite, en 5 elegante badkamers is dit huis ontworpen om maximaal comfort en functionaliteit te bieden. Een ruim kantoor, een grote woonkamer met serre en barbecue op het balkon, een volledig uitgeruste keuken met bijkeuken en wasruimte zorgen ervoor dat aan al je behoeften wordt voldaan.

Beneden is een royale ruimte voor evenementen en gezelligheid, met een wijnkamer, fitnessruimte en sauna voor momenten van ontspanning. De grote ruimtes in alle kamers bieden de hele dag zon, waardoor de ruimtes overspoeld worden met natuurlijk licht.

Onlangs gerenoveerd om nog meer voorzieningen te bieden, waaronder zonnepanelen voor elektriciteitsproductie en waterverwarming, een volledig vernieuwde keuken, dubbele beglazing in PVC en een complete revitalisering van de buitenkant.

Geniet ook van het privégedeelte van het huis, met een lounge voor maximaal 50 personen, uitgerust met een houtoven en twee barbecues, perfect om je gasten te vermaken. De ruime garage, met twee automatische poorten, biedt ruimte voor twee auto's en extra opslagruimte.

Buiten kun je ontspannen in het royale verwarmde zwembad met afneembare afdekking, terwijl je de weelderige tuin bewondert. Deze tuin heeft een boorgat en een houten huis voor de opslag van apparatuur. Met de installatie van een warmtepomp voor verwarming en water, en een generator voor de elektriciteitsproductie, is het huis zelfvoorzienend in energie.

Met een rustiek zijperceel dat de bouw van een tweede villa mogelijk maakt en gemakkelijke toegang tot alle lokale voorzieningen, biedt dit object een werkelijk exclusieve levensstijl.

Boek nu je bezoek en kom deze fantastische villa ontdekken!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID462636

Prijs€ 785.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Balkon Ja

Adres

Plaats Vieira De Leiria

Land Portugal

Regio Leiria

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ASAS & ASTROS, LDA

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning