Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Nazaré

Leiria, Portugal

€ 319.000

Woonoppervlakte 87m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Deze halfnieuwe flat met twee slaapkamers en moderne lijnen is de investeringskans waar je op hebt gewacht. Met twee ruime slaapkamers, twee privébalkons met prachtig uitzicht op zee en het bos, toegang tot een zwembad en een condominiumpark is deze woning een juweeltje aan zee.

Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt met het geluid van de golven en de verfrissende zeebries. De twee balkons bieden de perfecte ruimte om te ontspannen en te genieten van de spectaculaire zonsopgang of zonsondergang.

Bovendien beschikt de flat over een beveiligde parkeerplaats voor uw auto.

Dit appartement ligt in een bevoorrechte, privé en rustige omgeving en biedt gemakkelijke toegang tot het strand van Nazaré, restaurants, winkels en essentiële diensten. Dankzij de nabijheid van belangrijke transportroutes zijn alle attracties in de regio gemakkelijk te bereiken.

Mis deze unieke kans niet om een modern appartement met uitzicht op zee te bezitten. Of het nu is voor permanente bewoning, droomvakantie of het verkennen van de verhuurmarkt (met een AL-licentie), deze woning biedt een perfecte combinatie van levenskwaliteit en potentiële financiële opbrengst. Boek vandaag nog een bezichtiging en leef je droom aan zee!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID462632

Prijs€ 319.000

Bouwjaar 2019

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Garage Ja

Adres

Plaats Nazaré

Land Portugal

Regio Leiria

Regio Silver Coast

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ASAS & ASTROS, LDA

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning