Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

8Stone

Overijssel, Nederland

€ 280.000 - € 310.000

8Stone

  • Stenen vakantiewoningen

  • 6 persoons villa’s & 4 persoons bungalows

  • 10 minuten van Giethoorn vandaan

Op een betoverend stuk grond van 16.000 vierkante meter, omringd door weilanden, mysterieuze bossen en glinsterende wateren, vind je ons exclusieve vakantieparadijs, 8Stone Villas.

Wat ons onderscheidt? Wij zijn het enige recreatiepark in Steenwijk om 45 stenen vakantiewoningen te bouwen. Maar we zijn niet zomaar bouwers, we zijn dromers en natuurliefhebbers. Daarom dragen al onze woningen onder andere het prestigieuze energielabel A, als eerbetoon aan de prachtige omgeving waarin we leven. Ook hebben al onze woningen onder andere zonnepanelen, een warmtepomp en zijn er opties voor een hottub of sauna.

Ook bieden wij ook de unieke kans om jouw rendement te verdubbelen! Ontdek de voordelen van het investeren in ons prachtige vakantiepark, door directe rendement van 20% bij sleuteloverdracht en rendement bij verhuur 8%. Daarnaast financiert onze partner de ING Bank tot 75% hypotheek op onze vakantiewoningen en het rentepercentage is hetzelfde als bij een reguliere woning!


Daarnaast worden al onze woningen gestoffeerd geleverd en is er de optie om de woningen volledig in te laten richten door onze designers.

Alsof dat nog niet genoeg is, bevinden we ons op een steenworp afstand van het UNESCO Werelderfgoed, het gastvrije Fletcher Hotel en het betoverende Giethoorn. Hier bouwen we niet alleen vakantiewoningen; we creëren levenslange herinneringen.

Ontdek het ruime 8Stone Villas vakantiepark met 15 vrijstaande stenen villa's, en 30 vrijstaande stenen bungalows allemaal op eigen grond.

Onze 15 villa’s:
Geniet van drie slaapkamers waarin je met 6 personen comfortabel kunt verblijven. Een benedenverdieping, ideaal voor 55+, en nog twee royale kamers op de bovenste woonlaag.
Onze 8Stone Villas combineren duurzaamheid en traditie met een moderne twist, terwijl ze toch hun klassieke charme behouden. Met geteste prefab onderdelen en een slimme mix van Hollandse dakpannen en zonnepanelen op het dak, bieden we een milieubewuste en energie-efficiënte levensstijl.
Ook heb je je eigen groene oase in de tuin, compleet met een privéterras en comfortabele tuinmeubels voor ultieme privacy en gemak. En met jouw eigen parkeerplek, behoort het gesjouw met boodschappen tot het verleden.

Onze 30 bungalows:
Ontdek ook onze 30 vrijstaande bungalows, strategisch gelegen aan de rand van weelderig bosgebied, aan het uiteinde van ons park. Een strak en licht interieur, zorgvuldig samengesteld door getalenteerde interieurontwerpers, nodigt je uit voor een unieke ervaring. Omringd door je eigen tuin en privé terras en een zonovergoten terras, bieden deze bungalows het perfecte toevluchtsoord.

De gevels van de bungalows sieren zich in drie smaakvolle kleurencombinaties van rode, zwarte en bruine bakstenen, terwijl de vierde gevel met zwarte plankdelen het landelijke karakter van de bungalows accentueert.
De onverwachte ruimte is verbluffend, dankzij het plafond dat bijna drie meter hoog is (2,80 meter), waardoor de leefruimte groter lijkt dan je zou verwachten.

In de inpandige berging, gelegen aan de rechterkant van de entree, zijn handige voorzieningen zoals zonnepanelen-elektrische warmwaterboilers en wasmachineaansluitingen slim geplaatst, zodat je optimaal kunt genieten van jouw exclusieve toevluchtsoord.

Gegevens

Project ID461188

Prijs€ 280.000 - € 310.000

Aantal units 45

Woonoppervlakte 70m2

Perceeloppervlakte 236 - 495m2

Verwachte rendement 6-8%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Bultweg 30

Postcode 8346 KD

Plaats De Bult

Land Nederland

Regio Overijssel

Aangeboden door:

8Stone Villas

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project