Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

MarinaPark Residentie Bloemendaal

Noord-Holland, Nederland

€ 395.000 - € 695.000

MarinaPark Residentie Bloemendaal

  • 20 minuten vanaf Luchthaven Schiphol

  • Omliggende bekende badplaatsen zoals Noordwijk, Bloemendaal en Zandvoort

  • in de Bollenstreek / nabij de Keukenhof

Vrijdag 30, zaterdag 31 augustus en zondag 1 september organiseren we informatiedagen op ons gloednieuwe park MarinaPark Bloemendaal!

Recreëren op een triple A locatie. Onze exclusieve, vrijstaande vakantievilla's zullen worden ontwikkeld op MarinaPark Residentie Bloemendaal. Het vakantiepark is gelegen op een unieke locatie op Landgoed Vogelenzang in de gemeente Bloemendaal en grenst aan bloemvelden, bos en duinen op korte afstand van de kust. MarinaPark Residentie Bloemendaal ligt op Landgoed Vogelenzang, dicht bij de kust in het dorp Vogelenzang (gemeente Bloemendaal). Het vakantiepark grenst aan het natuurgebied de Amsterdamse Waterleidingduinen. Binnen 15 kilometer liggen bekende badplaatsen zoals Bloemendaal, Haarlem, Zandvoort, Noordwijk en Katwijk; perfect voor een strandvakantie. De ligging is ideaal voor toerisme dankzij de veelzijdige omgeving en de centrale ligging. Ons park is omringd door bossen en weiden en ligt in de populaire Bollenstreek. Schiphol en Amsterdam liggen op korte afstand en zijn makkelijk bereikbaar.

Bij aanschaf van Villa Bloomingdale kunt u kiezen voor eigen gebruik, volledige verhuur of een combinatie hiervan. Als u kiest om de vakantievilla te verhuren, nemen wij alle werkzaamheden uit handen en regelen de verhuur van uw villa van A tot Z. U investeert, wordt ontzorgd en profiteert van een aantrekkelijk rendement. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een gegarandeerd netto rendement voor een langere looptijd.

LET OP: tijdelijke introductieprijzen variërend van 395.000 tot 695.000,-!

Gegevens

Project ID459230

Prijs€ 395.000 - € 695.000

Woonoppervlakte 60m2

Perceeloppervlakte 250 - 350m2


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres MarinaPark Residentie Bloemendaal

Postcode 2114 AP

Plaats Vogelenzang

Land Nederland

Regio Noord-Holland

Aangeboden door:

MarinaParken

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project