Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Anemone Residence (Agia Triada 2)

Kreta, Griekenland

€ 190.000 - € 360.000

Anemone Residence (Agia Triada 2)

  • Villa met zwembad, op 5 tot 10 minuten rijden van het strand

  • 6% Gegarandeerde huurprogramma-optie

  • Gratis elektriciteit voor de nabije toekomst

Welkom in eenvoud en stijl in de betoverende ontwikkeling van Anemone Residence, gelegen op het prachtige Kretenzische platteland van Agia Triada, Rethymno.

Genesteld in deze idyllische mediterrane oase, bieden onze villa's functionaliteit en rust voor hun eigenaren en gasten. Elke woning is zorgvuldig vervaardigd en biedt niet alleen een thuis, maar ook een verandering van tempo en levensstijl.

Elk van deze moderne en zorgvuldig gebouwde eigendommen wordt geleverd met een zonne-energiesysteem, dat voor altijd gratis elektriciteit levert. Zonnewaterpanelen voor een eindeloze warmwatervoorziening maken elke woning niet alleen zeer zuinig in gebruik, maar ook milieuvriendelijk!

Prachtige tuinen bieden de perfecte setting voor het ontvangen van familie en vrienden en het creëren van herinneringen voor het leven.

De ontwikkeling heeft een eigen toegang tot de weg en er is keuze uit verschillende woningontwerpen en -groottes.

Elke woning heeft een structurele garantie van 10 jaar en tot 5 jaar garantie op keukens, ramen - deuren enz. volgens de voorwaarden van de fabrikant.

Deze kleine ontwikkeling is gelegen in het prachtige Agia Triada met uitzicht op zee en de bergen. Binnen handbereik van het schilderachtige dorpje Adele, waar u de hele dag een minimarkt en een Engelssprekende kapper vindt.

Het grotere, levendigere dorp Pigi grenst aan Adele en biedt alle voorzieningen, waaronder keuze uit 3 eetgelegenheden, een apotheek, 2 slagers, 2 bakkers, een geweldige minimarkt en een supermarkt.

Verder weg gaan is gemakkelijk, zelfs als u geen auto heeft. Er is een busdienst langs de hoofdweg die u naar de stad of het platteland brengt. Het fantastische strand dat zich uitstrekt langs de noordkust ligt op 5 minuten met de auto. Dit gebied heeft vele attracties voor zowel toeristen als de lokale bevolking. Strandbars, restaurants, cadeauwinkels, artsen, kappers en minigolf zijn slechts enkele dingen die u daar kunt vinden.

De stad Rethymnon ligt 10 kilometer naar het westen, het is de derde grootste van het eiland en beroemd om zijn ongelooflijke oude binnenstad. De geschiedenis van de vele invasies van Kreta is zichtbaar door de verbazingwekkende architectuur. Terwijl u door de smalle straatjes en geplaveide steegjes vol met winkels, bars en restaurants dwaalt, weerspiegelt de sfeer de cultuur en geschiedenis van deze prachtige plek en zijn inwoners.

Gegevens

Project ID440056

Prijs€ 190.000 - € 360.000

Aantal units 4

Woonoppervlakte 65 - 135m2

Perceeloppervlakte 175 - 500m2

Verwachte rendement 6%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Agia Triada

Postcode 74052

Plaats Rethymno, Crete

Land Griekenland

Regio Kreta

Aangeboden door:

Summer on Crete

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project