Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

EuroParcs Ruinen

Drenthe, Nederland

€ 89.500 - € 179.500

EuroParcs Ruinen

  • Nabij Nationaal Park Dwingelderveld

  • Gelegen midden in het bos

  • Vakantiepark met vele faciliteiten

Op EuroParcs Ruinen in de provincie Drenthe komen rustgevende natuur en origineel overnachten samen. Het ruim opgezette vakantiepark heeft een wel heel unieke ligging dichtbij drie Drentse nationale parken, met Nationaal Park Dwingelderveld in de achtertuin. Natuurliefhebbers, maar ook gezinnen komen volledig tot rust met de prachtige natuuromgeving en de luxe faciliteiten van het park.

Puur natuur
Voor wie op zoek is naar een rustgevende natuur- of kampeervakantie in Nederland, hoeft niet verder te zoeken. Een echt pluspunt bij EuroParcs Ruinen is de mogelijkheid tot WinterGlamping. Vanaf het park kun je ook uitdagende mountainbiketochten en schitterende fiets- en wandelroutes ondernemen. In een kwartier fiets je naar het hart van Nationaal Park Dwingelderveld, het grootste natte heidegebied van Europa. Natuurliefhebbers zijn hier helemaal in hun nopjes met de bijzondere flora en fauna die hier te ontdekken zijn. Verken het natuurgebied op eigen houtje of samen met de boswachter. Zeker tijdens de lammetjestijd is een wandeling naar de schaapskudde vanaf het park een aanrader.

Drentse dorpjes en hunebedden
Bezoek de gezellige dorpen in de omgeving van het vakantiepark, het brinkdorp Ruinen bijvoorbeeld. De brink is een plaats waar de koeien en schapen bijeenkwamen. Door de groei van het dorp kwam deze in het centrum te liggen. In de zomer vinden hier verschillende markten met typische streekproducten plaats. Voor hunebedden hoef je niet ver te reizen: je ontdekt er al enkele bij Havelte en Diever! Het pittoreske stadje Meppel leent zich perfect voor een dagje winkelen en gezellig terrassen. Ook Giethoorn is niet ver weg, waar een rondvaart zeker niet aan je bezoek mag ontbreken. Maar op het park zelf kun je ook heerlijk genieten in het binnenzwembad en de (indoor) speeltuin.

Werkzaamheden op het vakantiepark
Het vakantiepark is volop in ontwikkeling. Wij doen ons uiterste best om eventuele overlast voor jou als gast tot een minimum te beperken. Mocht je vragen hebben over de omvang van de werkzaamheden, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Gegevens

Project ID434391

Prijs€ 89.500 - € 179.500

Aantal units 14


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres EuroParcs Ruinen Oude Benderseweg 11

Postcode 7963 PX

Plaats Ruinen

Land Nederland

Regio Drenthe

Aangeboden door:

EuroParcs Verkoop

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project