Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Los Alcázares

Murcia, Spanje

€ 270.000

Woonoppervlakte 76m2
Perceeloppervlakte 176m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Hypermoderne penthouses met zeezichtMaak kennis met dit hypermodern project, gelegen rondom een prachtig gemeenschappelijke tuin en zwembad op een zeer centrale locatie in het gezellige Los Alczares. Op wandelafstand bevinden zich de winkelstraat van Los Alczares en op slechts 1,5 km zijn zowel Roda Golf Country club als de prachtige zandstranden gesitueerd.Deze hypermoderne penthouse met 2 slaapkamers en 2 badkamers beschikt over een zeer royale lichtinval in alle ruimtes. Dit dankzij de prachtige brede raampartijen die qua isolatienormen hoog scoren. Toch even genoeg van het zonlicht? De elektrische zonneweringen bewijzen graag hun nut.De leefruimte en de open keuken gaan naadloos over in het ruim zuidelijk georinteerd terras van 19 m. U bent een zonneklopper pur sang? Geniet met volle teugen van het prachtig solarium van maar liefst 81 m met zeezicht als kers op de taart. Alle appartementen en penthouses worden standaard verkocht inclusief een ondergrondse parkeerplaats.833-hypermoderne-penthouses-met-zeezicht

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID411028

ID makelaar0770

Prijs€ 270.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 30710

Plaats Los Alcázares

Land Spanje

Regio Murcia

Regio Costa Calida

Bekijk profiel

Aangeboden door:

UNIQ Estates

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning