Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Rodia

Kreta, Griekenland

€ 330.000

Woonoppervlakte 199m2
Perceeloppervlakte 2.057m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

De villa ligt aan de voet van het dorp Rodia in Heraklion. Het gaat om een project van hoge kwaliteit in een gebied dat het pittoreske typisch Kretenzische dorp, de nabijheid van de zee, combineert met een adembenemend uitzicht op de stad Heraklion en de zee. De villa is amfitheatrisch gebouwd en bestaat uit 3 niveaus. In het souterrain bevinden zich 4 kamers met toegang tot het garagegedeelte met elektrische deur. Een interne trap leidt naar de begane grond, die een grote woonkamer biedt met openslaande deuren naar terrassen, een grote open keuken, een eetkamer, een berging, een grote slaapkamer met badkamer en kledingkast en een wc. Een andere trap leidt naar de eerste verdieping waar zich 2 slaapkamers met inbouwkasten, een badkamer en een grote zolder bevinden. Verwarming en koeling worden vanuit de grond verzorgd door een warmtepomp. Er is een bouwvergunning afgegeven voor de aanleg van een zwembad van 49,50 m2 in de benedenverdieping. De villa is een prachtig gebouw dat is ontworpen om te passen bij de omgeving en uitkijkt over deze prachtige omgeving. Het hoofdgebouw wordt gebruikt als woning, maar er is ook de studie en de basisconstructie van 3 hostels die na voltooiing kunnen worden omgebouwd tot een klein bedrijf. Het gebied is perfect geschikt voor zomer- en wintertoerisme.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID408942

ID makelaar1238

Prijs€ 330.000

Bouwjaar 2010

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Rodia

Land Griekenland

Regio Kreta

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Creta Houses

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning