Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Pontedassio

Ligurië, Italië

€ 590.000

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving



De villa te koop in Pontedassio strekt zich uit over 2 ruime verdiepingen, verdeeld in twee appartementen, maar nog steeds intern verbonden.

Buiten geniet de villa te koop Italië in Pontedassio van een prachtige tuin met gazon, grote terrassen en een groot perceel met veel productieve olijfbomen; zwembad is hier mogelijk.

Villa Italia in Pontedassio biedt een aangenaam open uitzicht over de groene heuvels en de kleine dorpjes die op de typische Ligurische hellingen liggen.

Een grote parkeerplaats maakt het aanbod in Pontedassio compleet.

Pontedassio, op enkele kilometers van Imperia en de zee, ligt deze villa Italië te koop omringd door prachtige olijfgaarden (afstand tot de zee: 6 km).

In het noordwesten van Italië, op de grens met Frankrijk, ligt Ligurië. Een gebied met indrukwekkende bergen en glooiende heuvels, bedekt met de felgroene mediterrane vegetatie, uitkijkend over de zee, die hier een steile en ruige kustlijn vormt. De belangrijkste bron van Ligurië is de zee met zijn rotsachtige kliffen die worden onderbroken door kleine baaien met fijne zandstranden.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID401804

ID makelaar6V53

Prijs€ 590.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Pontedassio

Land Italië

Regio Ligurië

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Ferstl Immoblien GmbH

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning