Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

The Bijou Palace

Porto, Portugal

€ 530.000 - € 1.270.000

The Bijou Palace

  • Ligt in een van de meest centrale parochies van Porto

  • Zeer gewild bij investeerders

  • Gemakkelijke winstgevendheid vanwege de grote vraag in deze regio

Het project Bijou Palace ligt in een van de meest centrale parochies van Porto, de parochies Cedofeita, Santo Ildefonso, Sé, Miragaia, São Nicolau en Vitória. Deze regio staat bekend om zijn geschiedenis, architectuur en nationale erfgoedmonumenten en heeft meer dan 100 bezittingen die het architectonische en archeologische culturele erfgoed van het land integreren. Het is zeer gewild bij investeerders vanwege de gemakkelijke winstgevendheid vanwege de grote vraag in deze regio.

Het architectonische project werd uitgewerkt met als doel de toegestane ruimtes optimaal te benutten, in een streven naar restauratie, rehabilitatie en uitbreiding waarbij de verfijning van de bestaande ruimtes wordt hersteld en alle hedendaagse kenmerken worden geïntroduceerd, met architectonische en technische keuzes die op gepaste wijze zijn gemaakt, om een hoog niveau van comfort en functionaliteit te garanderen en zo te voldoen aan de gestelde eisen.

Gegevens

Project ID393534

Prijs€ 530.000 - € 1.270.000

Aantal units 32

Woonoppervlakte 115 - 290m2


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Adres Rua Alexandre Herculano 244

Plaats Porto

Land Portugal

Regio Porto

Regio Noord-Portugal

Aangeboden door:

Amber Star Real Estate Portugal

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project