Bezoek de beurs

25 - 26 Januari 2025 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 21 - 23 maart 2025 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Overig in Zeewolde

Flevoland, Nederland

€ 129.000

Woonoppervlakte 26m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Wat is een houseboat?

Een Houseboat is een betrekkelijk nieuw type vaartuig. Je kunt het nog het beste omschrijven als een varend vakantiehuisje. De ruimte aan boord is niet vergelijkbaar met een traditioneel motorjacht maar komt meer in de buurt van een woonboot of vakantiehuis. In een Houseboat verblijf je in feite in een huisje op het water en heb je rondom veel meer zicht dan in een boot.

Woont u in waterrijk gebied of een grote stad, dan ziet u ze regelmatig aan de kade liggen: woonboten. Een relaxte vibe van het klotsende water tegen de kiel en de vrolijk ingerichte houten tuintjes. Soms ligt iemand te zonnen op het dek. Een Houseboat is eigenlijk precies dat, maar dan bedoeld voor toeristen om een paar dagen of weken op te vertoeven.

Stelt u zich eens voor: ‘De vriendelijkheid en de gemoedelijke gastvrijheid van de watersporters op het water geven je het echte vakantiegevoel. Even helemaal weg van de dagelijkse drukte. Samen met vrienden of familie echt tijd voor elkaar hebben’

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID390972

Prijs€ 129.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Overig

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Gemeubileerd Ja

Adres

Adres Raadhuisstraat 40

Postcode 3891EB

Plaats Zeewolde

Land Nederland

Regio Flevoland

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Olav Boats

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning