Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Roumeli, North Rethimnon

Kreta, Griekenland

€ 335.000

Woonoppervlakte 90m2
Perceeloppervlakte 450m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Verscholen in de betoverende, ongerepte landschappen van noordelijk Kreta, vind je deze buitengewoon charmante villa die de verbeelding van elke gast zal prikkelen! Gelegen in het schilderachtige dorp Roumeli op een perceel van 450 m2, omgeven door de weelderige natuur van het eiland, biedt deze woning met een totale oppervlakte van ongeveer 90 m2 ruimte aan een groep mensen of een gezin, dankzij de 3 slaapkamers en twee badkamers. De ruime open keuken-woonkamer zorgt voor unieke momenten van ontspanning, terwijl het buitenverblijf met het zwembad en het kristalheldere blauwe water een bijzondere touch aan je vakantie geeft. Hier kun je genieten van de zon op de zonnige dagen van het jaar en heerlijke Kretenzische gerechten bereiden op de barbecue. Bovendien liggen alle beroemde stranden van de noordkust, zoals Bali Beach (15 min.) en Panormos (5 min.), op slechts een korte rit afstand. Het gezellige centrum van Rethymnon bereik je in slechts 20 minuten.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID390747

ID makelaar1681

Prijs€ 335.000

Bouwjaar 0

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Roumeli, North Rethimnon

Land Griekenland

Regio Kreta

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Creta Houses

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning