Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Paradise Oasis

Leiria, Portugal

€ 399.000

Paradise Oasis

  • Vrijstaande gelijkvloerse villa's in bosrijke omgeving

  • Eigen zwembad

  • Carpoort

Natuurlijke bosrijke omgeving,ruimte,rust en privacy is de juiste omschrijving voor de twee villa,s van het project ,, Paradise Oases,, Het landelijk gelegen Paraiso is de optimale locatie voor natuurliefhebbers warrig van de hedendaagse hectiek en maar 10 min van het mooie rustige strand Salgado en slechts 5 min van Sao Martinho do Porto voor de directe boodschappen.Het uitgangspunt bij het ontwerpen van deze villa,s was privacy en rust vandaar dat het ontwerp bestaat uit twee aan elkaar gekoppelde vleugels waarbij de hoofdvleugel is bedoeld voor de hoofdbewoners en de bijvleugel voor de gasten of kinderen.Elke villa beschikt over een automatische poort met een oprit in natuurlijke kleurstelling en een carpoort voor twee auto,s.Vanaf de carpoort komt u via de hoofdingang in de centrale hal met het gastentoilet en garderobekast hier vandaan heeft u toegang tot de beide vleugels.De hoofdvleugel bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken en kookeiland geheel voorzien van moderne inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer heeft u via de hoge glazen schuifpui toegang tot het terras met uw eigen prive zwembad.Aan de achterzijde van de woonkamer heeft u toegang tot de hoofdslaapkamer met een inloop garderobe en eigen badkamer. In de bijvleugel bevinden zich twee slaapkamers een extra garderobe/opslag ruimte en de gezamenlijke ruime badkamer.Alle slaapvertrekken hebben direct toegang tot de tuin.De grote tuin met zwembad biedt alle ruimte voor de enthousiaste tuinnier en opgroeiende kinderen.Het bijbehorend land heeft alle mogelijkheden bv voor het houden van dieren of het planten van fruitbomen.
Tijdens de bouwfase is er ruimte voor persoonlijke inbreng en aanpassingen door de koper.Bent u gecharmeerd van het vrije buitenleven met de noodzakelijke winkels binnen handbereik dan maakt u met een villa van ,,Paradise Oases,, de juiste keuze.

De locatie zelf bevindt zich aan een rustige doodlopende weg en de verbinding via Sao Martinho do porto naar de autosnelweg A8 brengt u binnen +/- 45 minuten naar de luchthaven van Lissabon.

Gegevens

Project ID384249

Prijs€ 399.000

Aantal units 2

Woonoppervlakte 145m2

Perceeloppervlakte 2911 - 3110m2


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres R. da lagoa

Plaats São Martinho Do Porto

Land Portugal

Regio Leiria

Regio Silver Coast

Aangeboden door:

Calculo Discreto un lda/luxhomes

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project