Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Blue Waves Villas

Leiria, Portugal

€ 698.000 - € 720.000

Blue Waves Villas

  • Vrijstaande villa's met direct zeezicht

  • Eigen zwembad

  • Dubbele garage

Verkoop van 2 identieke moderne vrijstaande villas met een hoog niveau afwerking en een schitterend uitzicht over de zeeen het strand van Salgado.

De villas zijn ontworpen om recht te doen aan de toplocatie en het uitzicht op de oceaan.Het geeft volledige privacy van de buitenwereld en heeft toch een open ruimtelijk gevoel naar zijn omgeving. Semi binnentuinen en dakramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De ontwerpen bieden beschutting tegen de meestal noord westelijke wind en maakt optimaal gebruik van het zwembad en pooldeckaan de zuid oost kant van de villas. Dit zorgt voor maximale zonneschijn en minimale hoeveelheid aan wind.

Elke villa heeft een eigen oprit met automatische poorten en een garage voor twee autos alsmede een buitenparkeerplaats.Op de kelderverdieping vindt u buiten de garage een bijkeuken/berging en een badkamer. De begane grond bereikbaar via een ruime trap met veel natuurlijk lichtinval bestaat uit een gastenbadkamer/toilet en een volledig open keuken/woonkamer. Enkele kenmerken zijn een mooie open haard en een gecentraliseerd kookeiland.

Vanuit deze leefruimte verlies je nooit het contact met het geweldige uitzicht op de oceaan en biedt direct toegang tot het pooldeck met zwembad. Elke kamer heeft veel natuurlijk licht met uitzicht op de kustlijn en binnentuinen alsmede door de grote ramen vanaf vloer tot aan plafon.Gaan we verder de trap op dan vinden we 3 slaapkamers en twee badkamers. De primaire suite heeft een aangrenzende badkamer met moderne glazen toegangsdeuren waardoor er een hotelsuite-achtige ervaring ontstaat. Zowel de slaapkamer als de badkamer hebben grote glazen wanden die uitkijken op de binnentuinen terwijl u vanuit uw ligbad alle privacy behoudt .

De suite geeft ook toegang tot een terras met uitzicht op uw zwembad en de oceaan.De twee andere slaapkamers ook met toegang tot het terras met een prachtig uitzicht op de kustlijn delen een badkamer met een ruime moderne inloopdouche achter een glazen paneel waardoor je tijdens het douchen naar de golven van de oceaan kunt kijken.

De afwerking en uitrusting van de villas zijn van topklasse en kopers kunnen het laatste woord hebben om al hun wensen te laten uitkomen. De locatie van de villas is uitstekend bereikbaar en ligt slechts 5 minuten van het gezellige Nazare met zijn prachtige strand en 8 minuten van de badplaats Sao Martinho do porto met zijn bijzondere binnenbaai. Dan is er voor de strandliefhebbers die houden van rust en privacy het schitterende strand van Salgado op steenworp afstand.

Enkele kenmerken zijn;

Prachtig zee en landzicht
Prive zwembad
Garage voor twee auto,s
Grote panorama ramen
Open haard
Hoogste energie klasse
Airconditioning
Automatische toegangspoorten
Slechts enkele minuten van het prachtige Salgado strand
Centraal gelegen tussen Nazare en Sao Martinho do porto

Al onze potentiële klanten worden volledig begeleidt en ondersteund door het LUXHOMES 8 SERVICEPAKKET.

Gegevens

Project ID384187

Prijs€ 698.000 - € 720.000

Aantal units 2

Woonoppervlakte 204 - 240m2

Perceeloppervlakte 450m2

Verwachte oplevering 2024


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Plaats Serra De Pescaria

Land Portugal

Regio Leiria

Regio Silver Coast

Aangeboden door:

Calculo Discreto un lda/luxhomes

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project