Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

OLAV Boats

Flevoland, Nederland

€ 129.000 - € 159.000 exclusief btw

OLAV Boats

  • Rendement

  • Toerisme

  • Investeren

Welkom bij OLAV BOATS BV, een nieuw Leisure product dat de wereld van beleggen in recreatief vastgoed op zijn kop zal zetten en aan het recreëren langs en op het water een nieuwe dimensie toevoegt!

Investeerders gezocht
Op de bank doet uw vermogen al een tijd niet veel meer. Geld dat niet beweegt, is geld dat steeds minder waard wordt. Negatieve rentes, vermogensbelastingen of een torenhoge inflatie; laat uw vermogen daar niet aan ten prooi vallen. De stap naar een goede investering hoeft niet altijd gezet te worden in de richting van cryptovaluta, aandelen of vastgoed. Bij OLAV BOATS BV ligt uw rendement aan de kade te wachten tot u aan boord stapt.

Waarom een houseboat?
Binnenlands toerisme maakt een enorme groeispurt en de verwachting is dat deze komende jaren nog verder zal toenemen. Maar de consument is wel steeds meer op zoek naar iets bijzonders, iets niet alledaags. Dus niet zomaar een huisje huren, maar liever een boomhut. Niet zomaar een tent, maar liever een compleet ingerichte safari tent. Niet zomaar een boot, maar liever een Houseboat van OLAV BOATS!

De kracht van Olav Boats
OLAV staat voor een Ontspannen, Leuke en Actieve Vaarvakantie. De consument wil altijd iets bijzonders. De Houseboat maakt zijn opmars. Steeds meer gezinnen met kinderen willen varen met de luxe van thuis. Het aanbod is echter versnipperd. Locaties bieden boten aan die in de haven blijven liggen of waarmee de gast niet zelf kan varen. OLAV BOATS doet dit anders. Als ervaren makelaar bemiddelen wij tussen de investeerder en de toeristische locaties die maar al te graag een Houseboat hebben liggen om hun gasten te ontvangen. Deze boten zijn perfect zelf te varen en de huurders krijgen een korte (of uitgebreide) vaarinstructie. Trossen los dus!

De loopplank naar een solide investering
Wat wij doen is u, als particuliere dan wel zakelijke investeerder, compleet ontzorgen met het aanschaffen en verhuren van Houseboats, beter bekend als een luxe vorm van een woonboot. Als ervaren speler in de recreatiebranche zoeken wij toeristische toplocaties die met ons zaken willen doen, zodat de Houseboat het meeste rendement oplevert. De aanschaf van de aanzienlijk waardevaste boot zorgt voor het lage risico, de personen die eens heerlijk vertoeven aan een hotspot zoals de Friese meren of de Weerribben, geven u het rendement van wel 8 tot 10% netto!

Gegevens

Project ID383242

Prijs€ 129.000 - € 159.000 exclusief btw

Aantal units 75

Woonoppervlakte 25 - 45m2

Verwachte oplevering 2024

Verwachte rendement 8-10%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Raadhuisstraat 40

Postcode 3891 EB

Plaats Zeewolde

Land Nederland

Regio Flevoland

Aangeboden door:

Olav Boats BV

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project