Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Coral Cliff Curacao

Curaçao

€ 566.748

Woonoppervlakte 433m2
Perceeloppervlakte 433m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

Dit is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar rust. Weg van de dagelijkse drukte, biedt dit unieke pand u een perfect huis waar u kunt ontspannen en genieten van het geweldige uitzicht over de turquoise blauwe Caribische Oceaan en het groene Curaçaose heuvellandschap.De villa beschikt in totaal over 5 slaapkamers en 4 badkamers. Beneden vindt u 3 slaapkamers en 2 badkamers. Een van hen heeft een eigen badkamer en de andere 2 delen een grote badkamer. Ook op deze verdieping is een grote leefruimte. Boven vind je nog 2 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan één met eigen badkamer. De andere badkamer is perfect om ook als gastenbadkamer te gebruiken.De keuken heeft een open space concept met een groot eiland van 6 meter met inbouwapparatuur zoals een elektrische kookplaat, oven, vaatwasser en een wasmachine. Er is ook een koelkast (wit). De woonkamer is ruim en staat in verbinding met de overdekte buitenporch met eetruimte. Vervolgens vindt u het prachtige 5x5 zwembad met teakhouten pooldeck met uitzicht op de oceaan.Een heel mooi kenmerk van deze villa is de originele berg die in het ontwerp is geïntegreerd.Op loopafstand vindt u het zandstrand dat voorheen bekend stond als Sunset Waters Beach. In augustus 2024 start de bouw aan het strand voor het nieuwe TUI Blue Hotel met 300 slaapkamers. Een geweldige toevoeging aan het pand en een perfecte voorziening als u dit pand als investeringsobject wilt kopen.Daarnaast beschikt de villa over:- Airconditioning units in 4 slaapkamers- 1x camera- 110 / 220 V- Watertank onder het huis voor de tuin- Klamboes op alle ramen- Teakhouten sluiterdeuren- Prachtig aangelegde tuin- Parkeerplaats voor 2 auto's op eigen terreinContactNeem voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging contact op met Lina Pereira!Huis nr.: hs2615br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID356633

ID makelaar2615

Prijs€ 566.748

Bouwjaar 2022

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Coral Cliff Curacao

Land Curaçao

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning