Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

Utrecht, Nederland

€ 695.000 exclusief btw

MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

  • Uniek gelegen in Loosdrecht, omringd door water

  • Kleinschalig en exclusief park

  • Met eigen aanlegplek op ruime kavel

MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht is opgeleverd in oktober 2023. Momenteel is er nog 1 villa te koop. Het park is ruim opgezet en er zullen slechts 42 villa’s worden gebouwd, waardoor rust en exclusiviteit gewaarborgd zijn. De locatie is uniek; het park ligt op een landtong en dus omringd door water. Elke villa heeft zijn eigen aanlegplek, dus uw boot ligt bij uw woning. Vanaf ons park vaart u zo via de Stille Plas de Loosdrechtse Plassen en de Vecht op! Loosdrecht heeft veel leuke restaurantjes en terrasjes aan het water. De omgeving is veelzijdig en ideaal voor lange wandelingen, fietstochten en het bezoeken van kastelen.

We zijn hier niet seizoensgebonden, dus recreëren kan hier het hele jaar door. Er zijn, buiten een lobby met verhuur van fietsen etc. geen faciliteiten, waardoor u echt lekker op u zelf kunt zijn.

Bij aanschaf van Villa Nautica kunt u kiezen voor eigen gebruik, volledige verhuur of een combinatie hiervan. Als u kiest om de vakantievilla te verhuren, nemen wij alle werkzaamheden uit handen en regelen de verhuur van uw villa van A tot Z. U investeert, wordt ontzorgd en profiteert van een aantrekkelijk rendement. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een gegarandeerd netto rendement voor een langere looptijd.

Villa Nautica (4 persoons): € 695.000,- excl. btw en inclusief kavel. Nog 1 beschikbaar.

Gegevens

Project ID356450

Prijs€ 695.000 exclusief btw

Aantal units 42

Woonoppervlakte 65m2

Perceeloppervlakte 300m2

Verwachte oplevering 2023 - 2024

Verwachte rendement 5%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Nieuw-Loosdrechtsedijk 215

Postcode 1231 KT

Plaats Loosdrecht

Land Nederland

Regio Utrecht

Aangeboden door:

MarinaParken

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project