Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Salinja Curacao

Curaçao

€ 502.808

Woonoppervlakte 800m2
Perceeloppervlakte 800m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 8

Omschrijving

Van een privé diner met een chef-kok, tot het organiseren van een chique cocktailevenement, of een groot feest op het dak; het dakterras is een plek waar dit allemaal kan!  Tevens biedt dit gebouw de mogelijkheid om desgewenst nog hoger te gaan vanaf het dakterras.De leefruimte is warm en gezellige met verschillende lounge ruimtes en eetruimtes om uit te kiezen. Buiten is er prachtig uitzicht over Salinja.Een leeshoek, een formele en informele eethoek en verschillende tv-ruimtes bieden een perfecte plek om je benen omhoog te leggen en te genieten van gesprekken en warme dranken met je familie of vrienden. De badkamers zijn modern ingericht met o.a. een bidet en grote jacuzzi! Je zou bijna het huis niet uit willen. De keuken is een open ruimte en is geschikt voor veel mensen tegelijk. De keuken heeft een eiland in het midden met barkrukken om samen te genieten van een paar drankjes of om gezellige gesprekken te hebben met de chef.Salinja is één van de meest vermakelijke en bruisende gebieden op Curaçao. Van restaurants en bars, uitgaansgelegenheden tot winkels, er is altijd wel iets te doen in de buurt. De woning ligt erg centraal en het strand is op 5 minuten afstand. Het huis is omheind, beveiligd en privé gelegen.Het is ook mogelijk om een deel van de woning te verhuren. De eerste 2 verdiepingen zijn aparte appartementen en privé onafhankelijk van elkaar.Neem contact op met ons voor meer informatie of een bezichtiging van de woning!Huis nr.: hs2399br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in NAF.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID351081

ID makelaar2399

Prijs€ 502.808

Bouwjaar 2014

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning