Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Landal Landgoed Bourtange

Groningen, Nederland

€ 259.500 - € 397.500 v.o.n. exclusief btw

Landal Landgoed Bourtange

  • 140 luxe lodges en villa’s met adembenemende uitzichten

  • Energiezuinige woningen geschikt voor 2, 4, 6 of 8 personen

  • Compleet ingericht en gestyled, volledige verhuur geregeld door Landal GreenParks

  • Op de grens van Drenthe - Groningen, slechts 25min van Emmen!

Een onontdekt stukje Nederland, dat kun je ook wel zeggen van Landgoed Bourtange. Van dit unieke dorp heb je vast wel eens gehoord, maar heb je enig idee wat deze omgeving je allemaal te bieden heeft? Denk aan eindeloos mooie vergezichten, bossen, plassen, vennen en het heidegebied. Je haalt er je hart op terwijl je op je fiets, sup, kano of met de benenwagen geniet van de rijkdom van dit adembenemende stukje van het land. Op slechts 25min rijden van Emmen!

Bij het ontdekken van Landgoed Bourtange is de kans groot dat je er helemaal weg van bent. Je komt hier compleet tot rust in een omgeving die klasse en allure uitstraalt. Privacy is gegarandeerd in je eigen kwalitatief hoogwaardige vakantievilla die van alle gemakken voorzien is.

Faciliteiten
Voor zowel jonge als oude waterratten vind je het openluchtzwembad De Barkhoorn pal naast de entree van het park. Dit zwembad is voorzien van een wedstrijdbad met duikplanken, een speciaal bad voor peuters en kinderen en een avontuurlijk, recreatief bad met glijbanen. Liever naar een subtropisch zwembad? De Barlage ligt op slechts 7km afstand. Daar plons je binnen enkele minuten een stroomversnelling of whirlpool in. Het blijft niet bij enkel zwembaden, want Landgoed Bourtange beschikt ook nog over uitgebreide bowlingbanen. En uiteraard is daar de gelegenheid voor een hapje en drankje uit de naastgelegen bar.

Kids Dome
Ook voor kinderen valt hier meer dan genoeg te beleven. Met de bijzondere vormgeving van vesting Bourtange als inspiratie voor de binnenspeeltuin zijn de kids hier namelijk niet weg te slaan! De diverse speelzones zorgen voor urenlang vermaak. Hier kunnen ze o.a. bal-kanonnen schieten en (indoor) klimmen.

Nog dichter bij de natuur
Dankzij de samenwerking tussen Landal en ‘Stoer bij de boer’ is er nóg meer te beleven bij Landgoed Bourtange. Heb jij ooit wel eens met een alpaca of een ezel gewandeld? Dit is je kans. Zo ontdek je nog meer van al het groen in de omgeving. Er is zelfs een kinderboerderij waar kinderen de dieren kunnen verzorgen en spelenderwijs leren over wat een boerderij allemaal te bieden heeft.

Verhuur, rendement en eigen gebruik
De verhuur van de recreatiewoningen wordt exclusief geregeld door Landal GreenParks. Zelf hoef je nergens naar om te kijken, want zij verzorgen de volledige verhuur. Dit is niet alles, want Landal regelt ook het incasseren van de verhuurgelden, het verrekenen van de kosten namens de VvE en de uitbetaling van de huurgelden aan jou. Als woningeigenaar word je lid van de VvE. Investeren in een recreatiewoning bij Landal GreenParks is kiezen voor hoge kwaliteit, een betrouwbare huurpartner en een goede bezettingsgraad. Dit blijkt ook uit het het fantastische rendement op lange termijn.

Gegevens

Project ID327352

Prijs€ 259.500 - € 397.500 v.o.n. exclusief btw

Aantal units 140

Woonoppervlakte 38 - 97m2

Perceeloppervlakte 352 - 369m2

Verwachte rendement 4-6%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Adres Beetserweg 6

Postcode 9551VE

Plaats Sellingen

Land Nederland

Regio Groningen

Aangeboden door:

Vakantiemakelaar

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project