Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Soal Beach Resort

Friesland, Nederland

€ 319.500 - € 500.000 v.o.n. exclusief btw

Soal Beach Resort

  • Een nieuw project op een prachtige locatie aan het IJsselmeer

  • 28 luxe appartementen aan het strand, ideaal voor watersporters

  • Interessant rendement haalbaar, met eigen gebruik mogelijkheden

Op een van de mooiste locaties aan het IJsselmeer wordt de komende jaren in fases Soal Beach Resort gerealiseerd. De appartementen aan het strand zijn de eerste bouwfase waarmee in maart 2022 is gestart. Hierna wordt verder gewerkt aan uitbreiding van de haven, de havenappartementen, appartementengebouw Het Torentje, de diverse voorzieningen, de lodges en het hotel. Het ruim opgezette park wordt zo veelzijdig dat het gedurende alle seizoenen een basis vormt voor een geweldig verblijf voor alle leeftijden. Veel aandacht gaat uit naar elk-weervoorzieningen zoals zwembad, wellness, horeca en diverse shops. In de zomer zijn het uiteraard het strand en de waterrecreatie die Soal Beach Resort zo uniek maken.

Voor een eigenaar op Soal Beach Resort is het mogelijk om 12 weken eigen gebruik op jaarbasis in te boeken, waarvan 2 weken in vakantieperioden. De verhuur is in handen van Monda vakantieparken, een organisatie die staat voor full service ontzorgen op het hoogste niveau van zowel eigenaren als vakantiegangers. Met een halve eeuw ervaring in de recreatiesector heeft Monda zich ontwikkeld tot een echte specialist. Voor deze verhuurorganisatie is persoonlijk contact één van de belangrijkste uitgangspunten. Mede dankzij Monda vakantieparken is jouw appartement een waardevolle investering met een stabiel rendement. Het geprognosticeerde netto rendement is 4,6%.

Gegevens

Project ID324216

Prijs€ 319.500 - € 500.000 v.o.n. exclusief btw

Aantal units 28

Woonoppervlakte 70 - 119m2

Verwachte oplevering 2022 - 2024

Verwachte rendement 4-6%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Adres Suderséleane 29

Postcode 8711 GX

Plaats Workum

Land Nederland

Regio Friesland

Aangeboden door:

Vakantiemakelaar

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project