Bezoek de beurs

25 - 26 Januari 2025 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 21 - 23 maart 2025 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Buytenplaats Rhenen

Utrecht, Nederland

€ 399.000 - € 621.000 v.o.n. exclusief btw

Buytenplaats Rhenen

  • Nabij Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

  • Volledige verhuur of combinatie met eigen gebruik

  • 5 jaar 5% vast rendement mogelijk

Midden in Nederland, op de Utrechtse Heuvelrug, gebeurt iets bijzonders. Hier bouwen we 31 unieke Buytenverblijven. Jouw kans om eigenaar te worden van één van deze bijzondere Buytenverblijven, start hier. Bekijk de plannen, de verschillende woningtypes en meld je bij ons aan als je graag meer wilt weten over dit unieke project.

Architect Hayke Zweede ontwierp de Buytenverblijven. Al meer dan 20 jaar is Hayke specialist in het ontwerpen van recreatiewoningen. Daardoor weet hij als geen ander een uniek project te schetsen dat op een bijzondere manier past in de tradities van de plaatselijke geschiedenis.

Zo ook de aanpak van Hayke voor Buytenplaets Rhenen: "De zandachtige gronden in Rhenen en omgeving waren van oudsher geschikt voor het telen van tabaksplanten. De kenmerkende tabaksschuren vind je veel in de regio. Opvallend daaraan zijn de zwarte houten geveldelen, de zadeldaken en de rode dakpannen. Deze kenmerken vind je dan ook terug in de Buytenverblijven. De unieke bruine tinten van het metselwerk zijn een referentie naar de zandgroeve van Kwintelooijen."

Het historische stadje Rhenen, in Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug, de Grebbeberg en het authentieke landgoed Remmerstein: het zijn stuk voor stuk parels in het decor van Buytenplaets Rhenen. Voor ieder wat wils: bruisende activiteiten, rustgevende natuur of een rijke historie.

Daarnaast smelten in Rhenen drie toeristische regio's samen: De Utrechtse Heuvelrug, De Betuwe én De Veluwe liggen binnen handbereik. Ook ben je in een mum van tijd in grote steden als Amsterdam, Utrecht, Arnhem en Amersfoort. Buytenplaets Rhenen wordt gerealiseerd in het verlengde van Landgoed Remmerstein. Hier voert de ongekende charme van een familielandgoed je mee in een bijzonder rijke geschiedenis. Niet in de laatste plaats een geschiedenis met héél veel respect voor de bosrijke setting van het landgoed. De prachtige wens van eigenaresse Louise Amalia van Hoytema om "het bos te voelen als een warme groene shawl" is bij de ontwikkeling van Buytenplaets Rhenen dan ook volop gerespecteerd.

Op Buytenplaets Rhenen worden 31 karakteristieke luxe Buytenverblijven gerealiseerd op zeer ruime kavels. Je hebt de keuze uit 6, 8 en 12-persoons uitvoeringen. In een Buytenverblijf ben je verzekerd van privacy en een gevoel van vrijheid; midden in het bos. Hier loopt het binnen- en buitenleven naadloos in elkaar over.

Aangegeven prijzen v.o.n. en exclusief BTW, exclusief inventaris! - 5% vast rendement mogelijk, gedurende 5 jaar*

*vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden

Gegevens

Project ID302373

Prijs€ 399.000 - € 621.000 v.o.n. exclusief btw

Aantal units 31

Woonoppervlakte 88 - 113m2

Perceeloppervlakte 400 - 500m2

Verwachte oplevering 2025 - 2024

Verwachte rendement 5%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Adres Nieuwe Veenendaalseweg 229-231

Postcode 3911MJ

Plaats Rhenen

Land Nederland

Regio Utrecht

Aangeboden door:

Buytenplaets Rhenen

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project