Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Hoenderloo

Gelderland, Nederland

Vanaf € 115.289

Woonoppervlakte 55m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Vakantiewoning type Heidhoeve
Vakantiehuis type Heidehoeve is een woning die inclusief twee of drie slaapkamers en heeft tevens een heerlijk terras. Deze woning kan geplaatst worden op ons project de Veluwebron. Dit is een project waarbij de chalets zijn gesitueerd rondom twee prachtige vijverpartijen met een waterval.

Wanneer u op zoek bent naar een duurzame vakantiewoning met alle moderne gemakken vindt u bij type Heidehoeve wat u zoekt. Wat het meest in het oog springt aan dit type woning is toch wel de enorme (optische) ruimte die u hier terugvindt. Dit komt door het lessenaarsdak dat gebruikt is tijdens de bouw van de vakantiewoning.

Het interieur van de woning
Door de grote raampartijen in de ruime woonkamer heeft u ook nog eens veel licht. Boven in het plafond heeft deze woning prachtige ledverlichting. Er zit een mooie keuken in die van alle gemakken is voorzien zoals een vaatwasser, oven- combimagnetron en koelkast met vriesvak. Op verzoek kan ook de hele inrichting worden verzorgd door onze interieurstylistes. Natuurlijk kan u er ook voor kiezen om dat in eigen hand te houden. Aan u de keus. Wat u ook kiest, wij doen er alles aan om u dat thuis gevoel te bezorgen!

Deze woning is geschikt voor minimaal 4 en maximaal 6 personen. Er is een masterbedroom, daarnaast een tweede rustgevende slaapkamer geschikt voor 2 boxsprings en met prachtige inbouwkasten. Tevens is er een mogelijkheid voor een derde slaapkamer.

Tijdens de bouw van type Heide Hoeve is geprobeerd om zoveel mogelijk de natuurlijke tinten en kleuren terug te laten komen. Zodat deze woning naadloos aansluit op de natuurlijke omgeving. De inrichting van dit vakantiehuis kan in samenspraak met het vakantiepark geheel naar wens ingericht worden. U kunt bijvoorbeeld alle kleuren en tegels zelf uitzoeken.

Omgeving van de accommodatie
Als u op ons vakantiepark het vakantiehuis Heidehoeve koopt, kunt u gebruik maken van alle faciliteiten in de omgeving. Wij hebben bijvoorbeeld een verwarmd openlucht zwembad. Hier kunt u tijdens openingstijden van het zwembad altijd gebruik van maken. Daarnaast kunnen uw kinderen zich heerlijk uitleven in de grote speeltuin die op het terrein aangelegd is.

Omschrijving
Voorzien van centrale verwarming;
Luxe keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur;
Koel-vriescombinatie, combimagnetron en vaatwasser;
Luxe badkamer met inloopdouche en toilet;
Slaapkamer 1: 2 boxsprings;
Slaapkamer 2: 2 boxsprings;
Optioneel - Slaapkamer 3: Stapelbed.

Op zoek naar een nieuw duurzaam vakantiehuis in Hoenderloo?
Genieten in de bossen van de Veluwe, vakantieplezier midden in de natuur. De Rimboe & De Woeste Hoogte in Hoenderloo is een eigentijds luxe vakantiepark, gelegen in de bossen van Hoenderloo in Gelderland, op nog geen 3 kilometer afstand van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Even sparren met een hypotheekadviseur? Dat kan! Een nieuwbouw hypotheek bij ING:
- Met een financiële check goed voorbereid inschrijven op een nieuwbouwproject
- 100% meefinancieren van meerwerk
- Je hypotheeklasten worden hoger naarmate je huis af is

Duurzaamheidskorting
Ontvang rentekorting als je een nieuw duurzaam vakantiehuis koopt in De Rimboe en de Woeste Hoogte.

Neem contact op
Bent u geïnteresseerd en wilt u de woning graag bekijken? Op het park vindt u onze demo vakantiewoningen. U bent van harte welkom om langs te komen. Ga snel naar onze contactpagina en neem contact op voor een gratis en vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. De prijs van dit vakantiehuis is vanaf € 139.500,-.

Open volledige omschrijving

Vakantiepark De Rimboe & Woeste Hoogte: Fase Boszicht

Deze woning is onderdeel van een nieuwbouwproject. Op de projectpagina vind je de volledige omschrijving en het individuele aanbod binnen dit project. Bekijk de projectpagina

Gegevens

Woning ID301194

PrijsVanaf € 115.289

Bouwjaar 2024

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Tuin Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres Krimweg 160

Postcode 7351TM

Plaats Hoenderloo

Land Nederland

Regio Gelderland

Regio Veluwe

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Vakantiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning