Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Terug naar overzicht

Soof aan de Rijn (fase 2)

Utrecht, Nederland

€ 155.000 - € 245.000 v.o.n. exclusief btw

Soof aan de Rijn (fase 2)

  • Ontvang direct 5% rendement over je kavel

  • In combinatie met een ligplaats voor jouw eigen sloep of tender

  • Professionele beheer & verhuurorganisatie Soof Retreats

Midden in de schilderachtige Betuwe, waar de Nederrijn kalm langs het landschap stroomt, verrijst binnenkort Soof aan de Rijn – een vakantiepark dat de grenzen van traditionele recreatie verlegt. Deze nieuwe bestemming is niet zomaar een vakantiepark; het is een innovatief concept waar luxe en duurzaamheid op unieke wijze samenkomen en exclusief ontworpen zijn voor deze unieke locatie aan de rivier. Soof aan de Rijn biedt investeerders een unieke kans om te profiteren van een groeiende vraag naar luxe en duurzame vakantieaccommodaties. De eerste fase van het project, met 41 Luxe zespersoons lodges, is volledig uitverkocht en getuigt van de sterke aantrekkingskracht en de hoge vraag naar deze exclusieve verblijven. In de tweede fase, die naar verwachting in 2025 wordt afgerond, breiden we uit met slechts 26 kavels. Deze accommodaties zijn ontworpen voor het hele jaar door verhuur, wat zorgt voor uitstekende verhuurmogelijkheden. Soof Retreats biedt volledige ontzorging met professioneel beheer en verhuurbemiddeling, wat betekent dat je kunt rekenen op stabiele inkomsten. Hierdoor profiteer je van een financieel solide investering die zowel recreëren als renderen mogelijk maakt.

Exclusief ontworpen voor deze unieke locatie aan de Rivier is het hotelconcept Solar hotel suites. Hier verblijf je niet alleen in een prachtige omgeving, maar draag je ook bij aan het behoud ervan. Voor gasten met trouwe viervoeters zijn de Solar hotel suites eveneens ideaal; er is een specifiek hondvriendelijke zone gecreëerd met een snuffeltuin, waar honden vrij kunnen spelen en ontspannen. Soof aan de Rijn zet de toon voor wat een moderne vakantie kan en zou moeten zijn – een plek waar innovatie, comfort en duurzaamheid hand in hand gaan.
Naast de Solar hotel suites biedt Soof aan de Rijn ook Family lodges aan, speciaal ontworpen voor gezinnen van vier personen. Ook hier zijn trouwe viervoeters welkom, wat deze lodges extra gezinsvriendelijk maakt. Deze lodges doen zeker niet onder voor de Solar hotel suites en bieden een harmonieuze mix van stijl, comfort en luxe. Met een verfijnde inrichting en hoogwaardige faciliteiten bieden de Family lodges een perfecte balans tussen gezinsvriendelijkheid en exclusiviteit. Hier kunnen families samen ontspannen en genieten van een omgeving die even prachtig als rustgevend is. De Family lodges belichamen de essentie van Soof aan de Rijn: een toevluchtsoord waar iedereen, van jong tot oud, kan genieten van een vakantie die zowel ontspannend als duurzaam is.

Gegevens

Project ID291728

Prijs€ 155.000 - € 245.000 v.o.n. exclusief btw

Aantal units 26

Woonoppervlakte 41m2

Perceeloppervlakte 176 - 234m2

Verwachte oplevering 2025 - 2025

Verwachte rendement 6-7%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Rijnbandijk 10b

Postcode 4024 BM

Plaats Eck En Wiel

Land Nederland

Regio Utrecht

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project