Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Perafita

Porto, Portugal

Vanaf € 425.000

Woonoppervlakte 165m2
Perceeloppervlakte 195m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Topkwaliteit nieuwbouwwoningen, gunstig gelegen in Perafita (Porto).

De huizen zijn in de buurt van het strand, maar ook maar 15 minuten rijden van het centrum van Porto. Scholen, supermarkt, maar ook winkelcentrum Mar shopping met IKEA, bioscoop en vele restaurants zijn allemaal dichtbij.

De huizen hebben 3 verdiepingen, de bovenste heeft 2 slaapkamers met een gezamenlijke badkamer, maar er is ook 1 suite met eigen badkamer en een walk-in closet. Op de benedenverdieping bevindt zich een grote open keuken met aangrenzend de woon- en eetkamer. Ook is daar een apart gastentoilet, een kantoor annex extra slaapkamer beneden en een balkon/terras met in de meeste gevallen ook nog een tuin. Ondergronds kun je via je eigen trap de grote garage bereiken waar makkelijk 2 auto’s geparkeerd kunnen worden. Deze heeft een automatische roldeur en is onderdeel van de complete gezamenlijke ondergrondse garage.

De beste materialen en zorg voor gedetailleerde afwerking geven deze huizen een luxe uitstraling en beleving. Super goede isolatie tegen de hitte en eventuele kou zorgen voor comfort. Uiteraard is er dubbel glas, maar dit zit in geïsoleerde onderhoudsvrije aluminium. Het platte dak is vernuftig met meerdere lagen geïsoleerd inclusief een dikke lage kiezels. Ook de muren zijn super geluiddempend voor uw comfort en dat van uw buren. De huizen zijn al voorzien van alle Comfort, zoals automatische rolluiken rondom, airconditioning in de slaapkamers en woonkamer. De keuken heeft alle inbouwapparatuur van Bosch inclusief een vaatwasser en Amerikaanse koel vries combinatie. In het hele huis ligt parket, de muren zijn al netjes in het wit afgewerkt, badkamers zijn allemaal reeds compleet ingericht en ook zijn er diverse inbouwkasten. Op het terras zijn een barbeque en wasbak met kraan al aanwezig en gereed om te genieten van een gezellige avond. Enige wat u nog hoeft te doen of optioneel door ons kunt laten doen, is meubels kopen of verhuizen.

Perifata is een klein dorp van circa 10 km², wat behoort to Matosinhos in het district Porto. Een van de Perafita’s erfenissen is het strand “da Memória” wat ligt in Arnosa de Pampelido, in Perafita, ten Noorden van de steden Porto en Matosinhos. Hier lande een vloot van 60 Britse schepen in 1832 en veroverde Porto binnen 1 dag.

Kom zelf naar Portugal en zie de sleutelklare woningen die wij te koop hebben. Het betreft een geweldige locatie met diverse opties qua transport, winkels en services en het beste van alles, slechts 10 minuten van het strand.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID288943

PrijsVanaf € 425.000

Bouwjaar 2022

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Open haard Ja

Parkeerplaats Ja

Garage Ja

Adres

Plaats Perafita

Land Portugal

Regio Porto

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning