Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Terug naar overzicht

Dormio Resort Medemblik

Noord-Holland, Nederland

€ 326.000 - € 919.000

Dormio Resort Medemblik

  • Luxe vakantiewoningen in karakteristieke architectuur

  • Historische driehoek tussen Medemblik, Hoorn en Enkhuizen

  • Ontdek West-Friesland per sloep en vaar door naar het IJsselmeer

Wilt u investeren in uw eigen vakantiewoning als investeringsobject, maar tegelijkertijd ook zelf genieten van uw tastbare bezit aan het water? In de kop van Noord-Holland, op slechts 10 fietsminuten van het IJsselmeer, wordt Dormio Resort Medemblik gerealiseerd. Dit nieuwe resort zal bestaan uit 88 luxe vrijstaande en geschakelde vakantiewoningen in karakteristieke West-Friese stijl en uitgebreide faciliteiten waaronder een restaurant, boot- en fietsverhuur. De unieke vakantiewoningen passen perfect bij het historische karakter van de omgeving.

De 88 hoogwaardige vakantiewoningen beschikken over een eigen kavel. De woningen, geschikt voor 4 tot 20 personen worden gerealiseerd in verschillende uitvoeringen, waaronder Wellness-, Kids- en Groupwoningen. Een groot deel van de woningen ligt direct aan het water en biedt de mogelijkheid om de prachtige omgeving te ontdekken vanaf het water. U kunt met een sloep binnen 20 minuten zelfs doorvaren tot aan het IJsselmeer!

Dormio Resort Medemblik beschikt over alle ingrediënten voor een rendabele investering. De regio West-Friesland biedt voor elk wat wils: cultuur, natuur of juist lekker actief bezig zijn. Medemblik is de oudste stad van West-Friesland en vormt samen met Hoorn en Enkhuizen de Gouden Driehoek. De vele trekpleisters in de omgeving maken het karakteristieke resort aantrekkelijk onder een brede doelgroep toeristen uit het binnen- en buitenland. Dit resulteert in een hoge bezettingsgraad en een interessant rendement voor u als eigenaar! De ligging op deze toeristische toplocatie en de hoogwaardige bouwkwaliteit zorgen ervoor dat u een zorgeloze en waardevaste investering doet en zelf ook kunt genieten van dit mooie stukje Nederland.

Gegevens

Project ID287915

Prijs€ 326.000 - € 919.000

Aantal units 88

Woonoppervlakte 73 - 420m2

Perceeloppervlakte 183 - 1559m2

Verwachte oplevering 2024 - 2025

Verwachte rendement 3-5%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Almereweg

Postcode 1674PS

Plaats Opperdoes

Land Nederland

Regio Noord-Holland

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project