Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Szendrő

Hongarije

€ 38.461

Woonoppervlakte 67m2
Perceeloppervlakte 1.100m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

p>De woning is niet heel groot met de woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer, maar prima om er met z’n tweeën of alleen te verblijven./p>p>Het perceel is 1.100 m2 en in de lekker brede tuin nog een kelder. Genoeg ruimte om er een moestuin te beginnen./p>p>Alle voorzieningen als water, gas en elektra zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt met gas convectoren en hout kachel verwarmd. Aansluiten van telefoon en/of Internet is mogelijk./p>p>Szendrő is een flink dorp in het noorden. Is gelegen aan de rivier de Bódva en in het dorp wonen ruim 4.000 inwoners. Dorp is van alle gemakken voorzien om te winkelen. het Aggtelek nationale park lig top een 15 km en Kazincbarcika met het strand bad op een 15 km. De stad Miskolc op een 30 km, maar dichterbij kunt u ook terecht in Slowakije./p>p>Mooie woning en voor deze prijs prima een (vakantie)woning met een lekkere tuin./p>p>Meubilair kan mee gekocht worden./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID375420

ID makelaar2031

Prijs€ 38.461

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Szendrő

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning